SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Engel değil ki , Gustavo'yu atsa oyun bitecek.
Devamında olanlar komedi.

Bal gibi engel efendim. HAK kardeşimizin girdiği pozisyonu,guldbrandsen veya visca kardeşimiz girse kaleci ile beraber sokardı içeri. Ondan sonra daha güzel olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deniz ateş bitnelin kararlarıyla trabzonu yendiğimiz gece ben utanmıştım. bu haysiyetsizler şampiyonluk türküleri falan söylüyor. Hakem dallamaları (var ve yardımcılar dahil) şike yapmıştır.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayir. İkinci saridan kirmizi oluyor. Malesef karisamiyor. Kural bu. Sokam böyle kurala, ama boyle.

Renktas .
Kirmizi Kart oldugu icin VAR devreye girebiliyor.
Cünkü maci yöneten bir karar, bundan 100% eminim.

Sari Karti verip direkt birdaha sari verip kirmizi oluyor yani VAR devreye girebilir.

Ama tabi Sike olunca olmaz.

Neyse bosver canim kardesim adamlar Gustavo atilmadi diye aldi maci
Yaziklar olsun.
VAR i bosver, Hakem napti...

Çok enteresan bi skorla başak lehine bitmesü gereken maç ölmüş fb lehine bitti

hakemin zaten suratından anlaşılıyo napmak istediği ona rağmen üstüne fbli deniz hak skrtel volkan gibi oyuncularla maça çıkarsan böyle y yersin işte iyi oldu başağada

Pozisyon buldunmuda atıcan harcarsan bol keseden rakibin kırmızısı verilmez fbli kalecin 2 topu içeri alır fbli solbekin net golü atamaz sağbekin haksız kırmızı kart sonra itirazdan td +irfanda kırmızıyı yedimi bi anda mal gibi oturursun bayır aşağı

okanı yakıştırıyodum bizede daha çok ekmek yemesi lazım bugünkü maç kabul edilebilir bi maç değil

Şu camia şu ülkede futboldan iyice soğuttu beni. Böyle haysiyetsiz böyle acınası namussuz bir camianın ezeli rakip olması.

Rafael maşaklı adammış, sahaya girdi maç bitince hakeme dünyanın lafını söyledi
Afferim valla

Erol ömrunu uzattı işte.Bu oyunla kasımpaşa ve alanyayı zaten yenemezler ama karşılarına şimdi göksel gumusdağı aldılar.

Geri
Üst Alt