SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Ruhsarın cocukları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hande hande diye ağlayanlar ağızlarını açıp tek kelime edecek mi bekliyoruz
Satılmış medya

Bu başağa nefes aldırmasın diğer kulüplerde herkes yensin puan alsın

küme düşün gidin bugün çizildi sizin üstünüz

o hakemede bırak bizim maçı,fb maçlarını yönetmesini bundan sonra maç yönettiren şerefsizdir

cengiz,apo,albayrak

Çok sinirliyim.haksızlığa hiç tahammül edemiyorum. heleki böyle göz göre yapıldığında çıldırıyorrum.

bu maçtan sonra açıklama yapmayan başkan ve yönetticileride Allah belasını versin.

konuşun arkadaş bu lig oynanmasın deyin, yabancı hakem gelsin deyin.Şu rezillikleri şunların suratına yapıştırın.Sokarım şampiyonluğunuza.yeter arkadaş..

Bizim milyonluk esekler cumartesi ne yapıp ne edip 3 puan alamazsa Trabzon’da kalsınlar...

Kırmızı gormesi gereken gustavonun golden sonra kempcuk ağızla sevinmesi,canerin ve digerlerinin boktan sevincle birlik beraberlik mesaji vermesi ,mert hakanin it gibi sevinmesi,soyle rezil bi macta baya trajikomik.o yuzden sonları hazin olacak

Göksel gumusdag neler diyecek veya demeyecek merakla bekliyorum
Okan hocamida merak ediyorum
Tudora sayip sövüyordu
Rizede sampiyonlugumuza bok atiyordu
Gecen yil konya macinda bulent korkmaz şike yapmayip koydu diye trip atiyordu
Fb uede iki laf edecektir

Şeytan diyorki Gustavo’nun MHy’nin gollerine ve emeklerine haksızlık etmek istemiyorum diyor hahahahah lan denyo doğru dürüst pozisyona girememişsin 11-11de

Fenerbahçe rakip 9 kişiyken bile top mop oynamadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göksel yanına Çebi’yi, golfçüyü, Anadolu başkanlarını alsın hemen bir açıklama yapsın. Rize başkanı tabancasını hazırlasın. Hakem eskileri pozisyonları doğru düzgün incelesin, sosyal medyadan açıklamalar yapsın. Rıdvan, Erman, Çakar ağzından tükürükler saçarak, kıpkırmızı suratla köpürsünler bakalım.

Merakla bekliyoruz.

göksel bey nerde çok merak ediyorum çıkıp ne diyecek diye. bu maç sadece hakem tarafından değil başak tarafından da ayarlı. hakemi ayarlamasalar babacan,türüç ve h.ali yi çıkar 8 kişiyle de yenerlerdi ama hakem devreye girip izin vermedi.

Geri
Üst Alt