SL 20/21 H:14 | Fenerbahçe 4-1 Başakşehir | MS | 23 Aralık

Mert Hakanli Fenerin bu maci kazanmasi icin rakibin 10 kisi kalmasi yetmeyecekti, nitekim rakip 9 kisi kalinca sartlar esitlendi, hatta biraz ustunluk kurdular.

Rakip-hakem kavgasi arasinda uc puan aldilar, gordugum en bedava uc puanlardan biri.

Gustavo nun kırmızısı izlediği halde verilmiyor

Rafael i gözünün önünde adama dokunmadığı halde bıyık altından sırıtarak oyundan atıyor ki hadi görmedi diyelim mümkün değil de hadi görmedi diyelim( var karışmıyor ama illaki kulağına vardan aman hocam sıçtın temas bile yok denmiştir) buna rağmen haklı olan Okan hocayı oyundan atıyor

Thiam a kartı es geçip neden kart vermedin diyen irfanı basit bir şekilde oyundan atıyor ve şenlik başlıyor ...

Bu nedir şimdi ? Kim konuşacak bunları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerin puan kaybetmesi icin düşme hattindaki ekipler ile oynamasi lazım... bu maç hakemle aldılar her mac böyle olmaz relax

Aga şu rıdvanı otorite gibi paylaşmayın şurda ya

çokmu önemli ne dediği allah aşkına
Ondan aldı buna verdi bundan aldı ona verdi dese nolur neyi etkiler prim,etkileşim yaratmayın şu adama
Maalesef bir bakıma öyle hocam. Bana göre de değil ama. Algı öyle. Yıllardır.

Epey can sıkıcıydı maç ama ben de olaya bu yönden bakmaya çalışıyorum

Valla gökseli karşılarına aldılar.Bu maçta aldıkları puanı keşke almasaydık diyecekler.Çunku 3 puan dısında başak muhtemelen yarıştan da koptu.

Bu aksam istanbulda kap kara bi gece yaşandi diye aciklama yapmayan yönetim.

Geri
Üst Alt