⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

1608502674823.png

sıçtığımızın resmi
marcao zaten en az 3 maç yok
boss kart görürse emin
taylan kart görürse bartuğ oynar herhalde

Ya bu irfancan i begenmeyen bir benmiyim, özetlerden izledigim kadariyla,hoplayip ziplayan biri ama heran hata yapmaya müsait bir kaleci, bizim sorunumuz forvetlerimiz ve diger hücum oyuncularinin leş gibi son vuruşları, Sneijder,Drogba, Burak Yılmaz forvet hatti olsaydi bu sene gol rekoru kirardik, sebebi ne gelince ligin kalitesi o kadar düştüki, rakiplerimizin kaleci,defans ve forvetlerine bakin anlarsiniz..

Normal şartlarda çerez gibi maç deriz. Ama Galatasaray'ın bir günü diğer günü tutmuyor. Buna Göztepe'nin ekstra motivasyonunu ekleyelim. Zor maç.

Marcao olmayacak ben olsam bunu Emin Bayram'ı kazanmak adına bir şans olarak görür ve onu oynatırdım ancak Fatih Terim 33'lük Donk'a daha çok güvendiği için büyük ihtimal Luyindama & Donk yapacaktır defans hattını.

Şu kız Linnes'i de sağ bekte görmek istemiyorum artık. Bir adamda hiç mi fizik olmaz yav. Çok yumuşak kalıyor. Omar sağ beke geçmeli. Norveç milli takım hocasının bir bildiği var ki Linnes yerine Omar'ı oynatıyor. Nerede şöyle fizikli, kodu mu oturtacak bir sağ bek maalesef Eboue'den sonra sağ bek göremedik.

Sol bekte de şaklaban Saracchi düzelmezse Emre Taşdemir oynasın. Karagümrük maçında ilk golü Saracchi yüzünden yedik. Tamam ileri çık, bindirme yap ta sen sol açık mısın be adam neden her ota boka ileri fırlıyorsun biraz dikkatli çıksana.

Son olarak Oğulcan ve Emre Akbaba da yedeklerde kalmalı. Feghouli'yi tekrar sağ kanada çekmeliyiz. Göztepe maçında beklediğim bu kadro iyi oynarsa Trabzon deplasmanında puan alma ihtimalimiz olur. Normalde Trabzon deplasmanında kazanma şansımız yok da Trabzon'un be sezon berbat olması nedeniyle bir puan alma ihtimalimiz var. Onu sonraki hafta düşünürüz. Önce evimizde Göztepe'yi iyi bir oyunla yenmemiz lazım. Babel noldu ya öldü mü ses seda yok Babel'i kullanmamız lazım. Muslera dönene kadar da Okan ile idare edeceğiz. Etebo'yu da beğenmiyorum çok düz bir oyuncu hiç bir halt yok. Şanssızlık tam Kerem gibi genç bir oyuncu doğacak dedik adam korona oldu onun gibi bir kanat ihtiyacımız çok büyük Onyekuru etkisi yapardı.

Okan
Omar Donk Luyindama Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Emre K. Babel
Diagne

Bursa kreş takımının 5 tane attığı Göztepe'ye 3 tane sallarız biz de heralde.

Arda, Taylan, Belhanda ve Luyindama, Göztepe maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Mete adlarını mıh gibi kalbine kazımıştır şimdi

Geri
Üst Alt