Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Gümrük maçını izleyemedim Arda oyuna girdikten sonra nasıl oynadı Oğulcan çok mu kötüydü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Karagümrük un sağ bekini Dani Alves yaptı kendi de hakemle kavga etti durdu güçsüzGümrük maçını izleyemedim Arda oyuna girdikten sonra nasıl oynadı Oğulcan çok mu kötüydü
İlk 11 oyuncularının hepsini getirmeseler ne olur?Göztepe kafilesi belli oldu mu 3 pozitif ilk 11 oyuncusu kimmiş?
Şöyle söyleyeyim.Gümrük maçını izleyemedim Arda oyuna girdikten sonra nasıl oynadı Oğulcan çok mu kötüydü
benim haberdeki ilk 11 deki 3 pozitife inanasım gelmedi diye diyorum.İlk 11 oyuncularının hepsini getirmeseler ne olur?
Karagümrük'un yarısı yoktu İsabetli şut çekemedik.
10 kişi ile ft'yi tokatlayip yolladılar.
Birde sanki arda çok iyi ve hazırmış gibi bugün Oğulcan yerine oynatacakmiş.
Galiba sekidika'nin suçu maç başı almaması.
KURTULSAK !!
Irkcimisin ? Hepside Turk nedenseAkbaba Oğulcan Ömer oynarsa izlemem...
3-1 diyor istatistikler
- İstanbul'daki maçlar
- İki ekip, bugün yapacakları maçla ligde İstanbul'da 29. kez karşılaşacak.
- Geride kalan müsabakalarda Galatasaray'ın galibiyetlerde 17-3 üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'da 8 maç da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 45, Göztepe ise 15 gol attı.
- Göztepe, İstanbul'da 1972-1973 sezonunda 1-0 yendiği rakibiyle daha sonra deplasmanda yaptığı 13 maçı da kazanamadı.
Kazma kazma bunlarIrkcimisin ? Hepside Turk nedense
Bu maçı zar zor alsak bile ts bizi yenip şaha kalkacaktır.Alırız bir şekilde almasına da...
Yine hatalardan ders çıkarılmış olacağını düşünmüyorum. Birkaç maç alırız sonra yine foyamız ortaya çıkar.
Bu maçı zar zor alsak bile ts bizi yenip şaha kalkacaktır.