Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.220
- 6.854
- 2.323
Ekuban oynuyormuş yanlış anons. Zaten ts de tw den post atmış hazırız diye. Ekubanın resmini de paylaşıyor resmi siteleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad farketmez.Ekuban oynuyormuş yanlış anons. Zaten ts de tw den post atmış hazırız diye. Ekuban resmi de paylaşıyor resmi siteleri.
Valla koskoca Galatasaray takımının ilk 11 de forveti Oğulcan be rengim. Bi daha düşün derimÜstad farketmez.![]()
Üstad rahat olValla koskoca Galatasaray takımının ilk 11 de forveti Oğulcan be rengim. Bi daha düşün derim![]()
Valla koskoca Galatasaray takımının ilk 11 de forveti Oğulcan be rengim. Bi daha düşün derim![]()
Tamamen rahatladım.Bu maçı bize yedirmezler, kapkara geceler devam eder gibi.
Fatih hodja istifa ederse güzel futbol oynamağa başlayabiliriz bu mükemmel futbolcu grubuylan!!@Berke Deniz orayi isgal etmiyelim , valla ben devre arasina kadar guzel futbol beklemiyorum kazanalim da igrenc olsun migrenc olsun onemli degil hele ki su son zamanlarda gotu kalkmis Trabzonu
silinmiş kardeşim ben de anlamadım bana yıllardır üst üste ödül kazandıran forumda beni ben yapan onlarca hayran kazandıran fotom silinmiş. olmaz böyle bir şey çıldıracağımAvatarının olmaması sevenlerini üzmekte Osman Bey
İşte akılları sıra bizimle maytap geçiyor tslilerEkuban oynuyor kim kolpaladı o yalanı
Ekuban oynuyor kim kolpaladı o yalanı
İnşallah oynamaz ya fena topçutrabzon medyasi ve forumbm
Trabzon medyasından 61 Saat'e göre Ekuban için son dakikaya kadar beklenecek ancak Trtspor'a göre ise Ganalı hücumcunun oynama ihtimali yok.
td ozkan sumer olursa sasirmayalimEkuban oynuyor kim kolpaladı o yalanı
Özkan Sümer'e de mi takıksıntd ozkan sumer olursa sasirmayalim