Abdullah Avcı takimini inanilmaz defansif oynatiyor, o yüzden Donk, Luyindama stoperleriyle bile fazla pozisyon vermeyiz,skoru bizim hücum oyunculari belirler..

İki stoperimizi özellikle de Luyindama'yı çok ağır ve dengesiz buldum; Avcı kazanmak için ağır ve kontrollü oynatıyor ama önde özellikle NWAKAEME dar alanda çok etkili. Bizde Diagne çok hareketsiz olduğundan kapanacakları için de pozisyon bulmakta çok zorlanırız, Arda, Emre K. ve Feghouli kişisel yeteneklerini daha çok kullanmalı. Duran toptan pozisyon vermemiz muhtemel riskli bir maç bazı isimlerin kendi max. performanslarını koyması gerekiyor inşallah kazanırız.

Oynadığımız futbol hiç tatmin etmedi bu maç aynı şekilde oynarsak galibiyetten söz etmek saçmalık olur.

Babel hazırsa forvet oynamalıdır. Hatta takımın şuanda 1. forveti bana göre babeldir.Adamın en azından ne yapıp ne yapamayacağını biliyoruz. O iki avaredende daha iyi olduğu kesin.

Bu maçta 3'er sarı kartları olan ceza sınırındaki Arda, Belhanda, Taylan ve Luyindama'dan en az 2'sinin sarı kart görmesi gerekir. Bir sonraki hafta evimizde Antalya'yı yeneriz ama 2 hafta sonraki Konya deplasmanı zor olacak.

arda alindigindan beri takimi takip etmiyordum ayda yılda bir puan durumuna bakardim
trabzon deplasmani konusu açılmış ne diyeyim umarim yeneriz ama pek de umudum yok

rakiplerin direncini kırmak adına müthiş bir fırsat

S A L D I R G A L A T A S A R A Y

Geri
Üst Alt