Kılınç'ı bütün yorumcular beğeniyor mesela, 6-7 haftadir ben beğenilecek bir hareketini goremedim, kötü de diyemem ama abartıldıgı kadar iyi degil neden bu kadar övülüyor ki bu adam

Gol yersek ikinciyide yiyeceğimiz,skoru tutarsakta 2.yi atacağımız bi maç gibi

Oğulcan 2 eşşektende daha verimli oynadı

Linnes omar değişikliği lazım ama linnes nwakaemeye çok ezilir girmezsede omar kırmızı yiyecek gibi

Luyindamada girmeli hava topları sıkıntılı gözüküyo
Donk orta saha luyi stopere başka türlü kaybederiz maçı acayip bilenmiş wakame

Arkadaş lar,Oğulcan genç ve umut vaat eden bir kardeşimiz.Çoçuk elinden geleni yapıyor ve ölümüne mücadele ediyor.Ömer bayram gibi takozların oynadığı Galatasaray gibi bir klüpte Oğulcan banko oynar.

Beklentilerin aksine iyi bir ilk yarı izledik. Umarım 2. devrede iyi geçer. Geriye yaslanmamak lazım. 1-0 çok kritik.

Topu tutmamız şart ortasahamız otoban oldu duble yol çektiler ortasahaya. Tut topu belhandanın kulağnı çekin devre arası şebek gibi sırıtmasın ne gülüyor şampiyonmu olduk

Arkadaşlar bir sürü arkadaş ironi yapıyor anlıyorum da kendimi başka taraftar forumunda gibi hissediyorum maç konularına girdiğim zaman. Pesimist yanımı ortaya çıkartıyorsunuz yapmayın lan. :asd:

Luyindama eğer satilmadiysa oyuna girerse iyi olabilir.
Bir de sadece süratli diye Sekidika tercihi doğru olmaz bence. Bayağı amatör topçu.

@Melih Sönmez belhanda konusunda ayran içip ayrı mı düşüyoruz yoksa rengim

bak haftalar sonra oturup maça bakıyorum doğru düzgün öyleyse kapatırım hemen

Geri
Üst Alt