Diagne 11de olmalı yine
Saçmalığa devam ederse ikinci yarı başında Babel veya Ali yavuz oyuna dahil olmali

Biz yenersek lider oluyoruz. Onlarin ki motivede bizimkisi karamursel sepeti mi renktas

biz ne yaparsak yapalım bunlara dışarda pek şansımız tutmuyor üstat. galiba son galibiyeti hamza hamzaoğlu zamanında almıştık. semih yanlışlıkla atmıştı.

Oğulcan ve Emre kılınç kanatları ile çıkacağımızı dusunuyorum.Abdullah avcı topu Luyindama ve Omardan çıkartmaya çalısacak.

Okan

Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi

Belhanda - Taylan - Emre.K

Feghouli - Diagne - Arda​

Luyindama - Marcao önüne dos olarak Donk u oynatsak, Taylan a biraz daha ileri çıkma fırsatı versek nasıl olur acaba?

Göztepe macindaki ilk 25dklik oyunu 60-65dk yayabilsek cogu maci o ara bitiririz zaten. Ama bitirici olmadigi icin ve skoru buldugumuzda hizli oyuncumuz olmadigi icin kontra ile de cezalandiramiyoruz. Devre arasi 2 hizli oyuncu şart.

Bu maci en kötu berabere bitirirz diye dusunuyorum eger h.u.melerin götu basi ayri oynamazsa

Bu maçtan sonra fikstür 1 nebze rahatlıyor yenilmememiz lazım, Bu maçta alınacak 1 puan kötü değil tek gereken şey kaybetmemek. Haldır küldür hücum yapıp Ekuban'ı falan yıldız yapmamamızı umuyorum. Fener bay geçiyor Beşiktaş ve Alanya'da puan kaybına uygun durumda sakin olmalıyız.

Bu maçtan sonra fikstür 1 nebze rahatlıyor yenilmememiz lazım, Bu maçta alınacak 1 puan kötü değil tek gereken şey kaybetmemek. Haldır küldür hücum yapıp Ekuban'ı falan yıldız yapmamamızı umuyorum. Fener bay geçiyor Beşiktaş ve Alanya'da puan kaybına uygun durumda sakin olmalıyız.
Avni Aker'deki Trabzon hemen en ufak seyden etkilenip mala bagliyordu. Yeni stada gectiklerinden beri fena degiller. Bizim bu sahada galip gelmemiz icin cok degisik seylerin olmasi gerekiyor. 1 puana oynayip 1 puan aldigimiz mac hatirlamiyorum uzun süredir.

Okan
Omar- Donk, Marcao- Saracchi
Taylan
Feghouli, Belhanda, Emre K., Arda
Diagne çıkarız...

Geri
Üst Alt