Hadi trabzon maldi bir şekilde kazandikta ben mutlu değilim işin özü.
Maçı çevirebilecek 10 tane de oyucu alınsa yedekte dursa oyunu okuma ozurlusu bir yedek ekip var. Şu maçta biz yerine Malatya falan olsa 5-6 tane atıp giderdiler. Kanatlar boş adamlar bildiğin at geç diye bekliyor biz ortadan kaldırıyoruz, yetmiyor oyuna soktugumunz adamlar da vasat yine kullanmıyoruz.
Sokayım falcaoya girse ne girmese ne sok bir genci bassın gitsin.
Bayağı huzur bozucu bu durum.
Yazık vallahi yazık

Ts deplasmanında kazanmışken yazıyorum, bu takımın gerçekten teknik direktöre ihtiyacı var. Levent şahini saymıyorum zaten hamleler ve yönetim uzaktan da olsa terime aittir bunu herkes tahmin eder. Bir takım top kapıp kendi ceza alanının önünde bekliyorsa, top kaybediyorsa, anlamsızca ileri gidip rakibi nakavt etmiyorsa, burda suç içgüdüsel hareket eden oyunculardan ziyade bunu seyredip de uyarmayan oyuncalara ne yapması gerektipini söylemeyen teknik direktördedir ki bunu önceden de defalarca gördük ama bu maç çıldırtacak boyuttaydı. Memnuniyetsizlik değil bu, başımıza iş açılabilirdi bi gol yeseydik.

Hadi trabzon maldi bir şekilde kazandikta ben mutlu değilim işin özü.
Maçı çevirebilecek 10 tane de oyucu alınsa yedekte dursa oyunu okuma ozurlusu bir yedek ekip var. Şu maçta biz yerine Malatya falan olsa 5-6 tane atıp giderdiler. Kanatlar boş adamlar bildiğin at geç diye bekliyor biz ortadan kaldırıyoruz, yetmiyor oyuna soktugumunz adamlar da vasat yine kullanmıyoruz.
Sokayım falcaoya girse ne girmese ne sok bir genci bassın gitsin.
Bayağı huzur bozucu bu durum.
Yazık vallahi yazık
İşte bu renktaş adamsın. Benzer şeyler yazdım ben de.

Kazandık, lider olduk diye transfer yapmamazlık yapmayın. Eksiklerimiz çok net ortada

Geri
Üst Alt