pandemi süreci geçen sezon ne kadar aleyhimize olduysa bu sezon lehimize oldu. deplasman kayıplarını kendi evimizde telafi etmeye çalışıyorduk bu sezon deplasman galibiyetleriyle dengede gidiyor. yeni katılan oyuncuların da taraftar baskısı olmadan oynaması kendi gelişimleri için olumlu oldu.

Belhandayla sözleşme imzalanırsa maçları izlemem dayandık yeterince bu herife

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
izlersin izlersin bedava link bile arar 53 p cozunurluge bile razi olursun .
benim gibi adam arda alindigi zaman izlemeyi birakip 1 sene aradan sonra döndüyse sen de yaparsin

Hayalimdeki çirkin galibiyeti aldık. Bayağıdır istikrarlı hücum yapamayan Galatasaray'ın deplasman galibiyeti alabildiğini görmemiştim. Artık her deplasmanın zor olduğunu düşünürsek bu çirkin oyunlarla gelen 3 puanları daha çok görmeyi dilerim.

Ulan kara gumruk alanya ve Kayseri maclari 2sinden 1 puan, digerinden 3 puan alsaydik çok rahattikki 2 macta son dakikada yedik

Müthiş galibiyet bu sezon ki en ekstra sonucumuz oldu bence, Başakşehir-Rize deplasman galibiyetleri bile bunun yanında sıradan kalır. Bireysel akıl tutulmaları dışında adamlara pozisyon vermedik ama Belhanda delirtti bugün beni, Oğulcan'a çok güveniyordum aslan gibi oynadı savaştı helal olsun. Umarım haftaya bu kredimizi tüketmeden seriye bağlarız.

Geri
Üst Alt