Trtspor'da bizim penaltı pozisyonunu fazla gündem yapmamak için o pozisyonda sarrachi'nin pas alternatiflerini tartışıyorlar :)

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Net penaltımız ve Flavio'nun ikinci sarı kartı gitti güme.

EqLteStXAAIzIQv
luyindamayı gel sen de çık diye sonradan çağırışlar gibi tipi var

Trtspor'da bizim penaltı pozisyonunu fazla gündem yapmamak için o pozisyonda sarrachi'nin pas alternatiflerini tartışıyorlar :)

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Konu bizim pozisyon olunca her zaman futbolun ruhuna bağlanıyor. Futbolun ruhunu bizim kurtarmamız gerekiyor galiba

Bu poz nasil penalti değil herif bilincli sekilde kolunu uzatıyor. Ayhan akman da değil dedi. Gerci hepsi değil dedi :D

Yalnız 2020 içerisinde uzun zamandır kazanamadığımız ne kadar deplasman varsa hepsini delik deşik ettik. Bir tek Beşiktaş deplasmanı kaldı. Onda da alırsak artık rekabetlerde beyaz bir sayfa açarak önümüze bakabiliriz. Güzel de olur açıkçası. :D

Babel’in eline de bu şekilde top çarptı Alanya maçında ama topun kontrolü pozisyondan sonra rakipte olmasına rağmen golümüz sayılmadı.

Hücumcuya olunca ayrı bir avantaj kuralı vardı sanırım. Dangalakça bir kural, ani pozisyon-yakın mesafeden herif horon teper gibi gelmediği müddetçe oyunun akması gerek.

Yalnız 2020 içerisinde uzun zamandır kazanamadığımız ne kadar deplasman varsa hepsini delik deşik ettik. Bir tek Beşiktaş deplasmanı kaldı. Onda da alırsak artık rekabetlerde beyaz bir sayfa açarak önümüze bakabiliriz. Güzel de olur açıkçası. :D
Malatya'yi zorlandigimiz deplasmanlara dahil edebiliriz. Henüz galibiyetimiz yok ligde onlara karsi.

sabah gördüğüm ruyada guya djanini gol atmıs önceden,1-0 yeniyodu trabzon,sonra ben macı actım ve ikinci golü attılar ama stoper huseyin faul yaptıgı gerekçesiyle gol sayılmadı.ilkyarının 20,25.dkikasıydı ama devamını görmedim maçın.bu saftirik ruya cıkar herhalde,diğer ruyam bana kalsın
Diger ruya bana kaldi 🤭

Geri
Üst Alt