Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.319
- 67.150
- 4.933
Bilmiyorum ki izlemedim maçıAdam tribünde değil miydi
sent via GSC
Zorunlu karantinası olmasa da belki bizim kulüp yapmıştır bunu önlem amaçlı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ki izlemedim maçıAdam tribünde değil miydi
sent via GSC
bir başka bedava puan kaybettiğimiz yetenek yoksunu bir takım
antalya
kayseri
kasımpaşa
verilen puanlara bak yazıklar kere yazıklar olsun
4 yiyeceklerpaşa hiçbi şey yapmayarak 2 net şutluk pozisyon buldu biraz asılırlarsa iyi olur yane!
yiyebilirler ya kpaşa öyle bi takım4 yiyecekler
levent şahin maç öncesi bein'e verdiği röportajda diagne'nin antrenman eksikliğinden dolayı kadroda olmadığını söylediKapanacağını hepimiz biliyorduk bi hoca ve ekibi anlayamadılar herhalde, Oğulcan kayboldu o kadar adamlı rakip defansın içinde. Diagne niye kadro dışı bırakıldı hâlâ bir resmi açıklama yok sanırım.
sent via GSC
Çünkü kuyruk acısı vardıBu Yusuf bizim.macta kuyruk acısı var gibi oynamıştı sahanın her yerinde basıyordu .
Bugün ise ismini bile duymadık
KURTULSAK !!
Saçma bi açıklama.levent şahin maç öncesi bein'e verdiği röportajda diagne'nin antrenman eksikliğinden dolayı kadroda olmadığını söyledi
Tamam ben kaçırmışım onu.levent şahin maç öncesi bein'e verdiği röportajda diagne'nin antrenman eksikliğinden dolayı kadroda olmadığını söyledi
Aynen bizr karsi özel motive idi, kendisi cöpBalon Yusuf Erdogan sol bekte oynayan Sadik’i 1 kez bile tehdit etmedi