Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Payda vardır orada transfer şikesi. Parlat sat.Kasımpaşa'nın öylesine fenere hediye ettiği(!) Thiam Kasımpaşa'ya 2 gol atmış. Beter olsunlar.
Sen atamazsin gibi geliyor. Sende Guizayi görüyorumbu rezil thiam sadece kasimpasa ve türevlerine atar zaten fenerde kimi koysan bugün gol atacakti
ben oynasam ben bile atarim bu itpasaya
fatih öztürk'ü bile aldik. baska kaleci yokmus gibi su elemanlarin ugursuzlarini aliyoruz.Bu kuruluş amacı şikecilere yatmak olan külüpten önce donk sonra diagne kazığı yedik..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla Kasimpaşa nin 24 numarali Defans oyuncusu Tırpan maçi satmiş bu kadar belli edemezsin, 2 golünde Kahramanı o..ben 23 yasindayim
daha kasimpasa'nin fener'e karsi top oynadigini gördügüm mac sayisi yalan olmasin 2 veya 3tür
birinde fenerin hocasi tahirdi, digerinde diagne 2 tane atip kasimpasa takim olarak gerizekalica goller kacirarak berabere kalmisti
diger maclarin hepsinde fb abartisiz güle oynaya hep 3 falan atti
kasimpasa-fb maclarini kolay kolay izlemem. sonucu belli olan bir macti. cok belli yani.
Alakası yokBu kuruluş amacı şikecilere yatmak olan külüpten önce donk sonra diagne kazığı yedik..
Şu Kasımpaşa nın bize 10-13 milyona futbolcu satıp, fenere futbolcu hediye etmesine gıkı çıkmayan yönetimi, allah bildiği gibi yapsın..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
donk'un nesi kazık ya yıllardır takımda. adamdan her türlü fayda gördük. sırf kuşlara attığı goller yeter. 2.5m bonservisin hakkını vermiştir donk.Bu kuruluş amacı şikecilere yatmak olan külüpten önce donk sonra diagne kazığı yedik..
Payda vardır orada transfer şikesi. Parlat sat.
masumfbli bi taraftarin cosmasi geldi aklima