SL 20/21 H:16 | Kayserispor 0-2 Beşiktaş | MS | 3 Ocak

Şu tarz pozisyonlara bir kriter gelmeli bu kadar alakasız penaltı mi olur

bu rezil oglu rezil kayseri'ye 10 kisiyken puan verdik üstelik. futbol düsmani bunlar. 4 degil 1 takim küme düsecek olsa yine %100 kayseri olmali

Samet yine çabasının karşılığını almakta.
Adam gibi adam

macin basindan umudum yok tu ama 88. dakikaya kadar gol olmayinca acaba dedim fakat Kayseri sasirtmadi

Bu Beşiktaş'ın maçlarını niye kimse konuşmuyor? Tamam kendileri bile şampiyon olabileceklerine inanmıyorlar ama Ankaragücü maçı, Sivas maçında Hakan'ın bana göre bilerek yediği kırmızı kart bu maçta verilen iki penaltı daha neler göreceğiz bilmem ama şampiyon olamazlar.
Şampiyon kargalar olacak. Futbol balı+hakemler>terimball

bize karsi kirmizi görmeye seviyordu lopes baya mal bir topcu

Su tinercileri lider yapan Galatasaray oyunculari ve Fatih Terim'e de yaziklar olsun, herifler lige bom bok basladi simdiki puan durumuna bak, saka gibi.
Galatasaray oyuncuları ve hoca derken? Bu kadroyla buralarda olmamız bile mucize neden bahsediyosun kaldiki sene başından beri hakem ittirmesiyle buralara gelen takım bjk

Bu besiktas 3. bile zar zor olur sisirip durmayin seri malubiyetler almaya baslarlar bu kadronun sampiyon olma ihtimali milyonda bir fener olur bunlar olamaz biraz sevinsin yavrucaklar transferde yapmasinlar ikinci yari gelen cakar giden cakar

Saçmalamayın beyler ne ağır kararı? Bize bu pozisyonda devam deseler analarıyla sisterlarına grup girerdik. Kızmamız gereken hakem değil Lopes.

Galatasaray oyuncuları ve hoca derken? Bu kadroyla buralarda olmamız bile mucize neden bahsediyosun kaldiki sene başından beri hakem ittirmesiyle buralara gelen
3 buyukler arasinda (kadromuz yeterli olmamasina ragmen) yine en iyisi biziz , ona ragmen Fener yarin yenerse puan farki 1, Besiktas da bizi gecti. Bizim normalde bunlara 5-6 puan fark atmamiz lazimdi simdiki haftaya kadar.

Besiktasin en azindan her mevkiye adamlari var.
Bizde orjin orta saha ve kanat yok, forvet zaten yok.
Onlarda iyi kotu var her mevkiye oyuncu

Geri
Üst Alt