SL 20/21 H:16 | Kayserispor 0-2 Beşiktaş | MS | 3 Ocak

Sen yokken cok savas verdik Falcao'cularla dün , ceza almaman konusunda uyariyorum seni
Hangi mesajımdan ceza aldığımı bilmiyom ki, küfür filan da etmemeye dikkat ediyorum ne zamandır küfür de yok. Anlamadım vallahi

Falcao'cuları ezer geçeriz de benim Falcao formam var onu napçaz

besiktas bizden iyi demiyorum, ama kisitli kadroya ragmen bizden daha fazla puan topladilar. benim tepkim sadece burda bizim kadronun besiktas kadrosundan daha kötü diyenlere.
abi neye göre kime göre kısıtlı orta sahanda koyacak adamın yok adamlar paso rotasyon dönüyor forvetleri de var kanatları da beki de nasıl bizim kadromuz daha iyi olabilir

Abi benim tahminlerim hep çıkar 3 maç daha kazanırlarsa üst üste biz dahil yani şampiyonlar.
Önümüzdeki 5 maçı üst üste kazansınlar yine şampiyon olmazlar.
Sergen effect böyledir. Ligin başı diye kimse sallamaz önlem almaz ama 25.haftadan sonra ortaya çıkan savaşta kimse kimseye gel geç demez. Bu ligin olayı hep bu.

beşiktaş futbol falan oynamıyor. bizim oyunumuza benzer oyun tarzları var ama biz 1 tık daha iyiyiz.

2. penaltı ise bana göre penaltı değil. bjkli topçunun sağ ayağına temas yok. daha lopes kaymaya başladığı anda zaten sağ ayağını bırakıp kendini yere atıyor. sol ayağa temas olup olmadığı net görünmüyor ama olmuş olsa dahi penaltı için ağır karar olur. o tarz temaslar her daim oluyor

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir yonden iyi oldu, kayseri gibi les takimlar buyuk takimlara karsi kaleye otobus cekince bir bok yaptiklarini saniyorlar
Bir daha yapsinlar bakalim yapabiliyorlar mi, futbol adina tek olumlu hareket yoktu 100 dk boyunca bombos zaman kaybi

Penalti net bir olaydır
Orasına mi dokunmuş az mi dokunmuş
Etkilemiş mi vs
Iki pozisyonda üfürme penalti
Eğer kayseriye verilseydi iki penalti maç sonu neler konuşulurdu neler
Keza sivas maçı...
Beşiktaşı üzmediler
Olay bu

Geri
Üst Alt