- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.604
- 5.338
Çok açık oynamaya basladilar ikinci yari basladigindan beri,belliydiRizespor iyice bolarttı arkayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok açık oynamaya basladilar ikinci yari basladigindan beri,belliydiRizespor iyice bolarttı arkayı
Murat Kara istedi. @Murat Kara net hatırlıyorum.Josef'i de sicili bozuk rakipte oynadı diye istemedi kimse, şu an transfersiz kaldık, Galatasaray yönetiminin durumu 2 senedir ortada, neye güvenerek istenmiyor bu adamlar. Yanlış hareketler bunlar, akli selim davranmak gerekiyo.
marcao gömer o nuabubakar bizi yer derbide
Guntekin yaslanmis diyorum reisAnlamadim ama galiba iyi birşey dedin
Kendisi arda turanida istemistir. Buyuk bir transfer ustadidirMurat Kara istedi. @Murat Kara net hatırlıyorum.
gökhan geldin mi?Tomas İnönü'de hemşehrisine anma töreni yapıyor resmen.
bizim iş yerinde bejekeli bir çocuk var ara ara 3 sene önce ki şampiyonluk kutlamalarını izler.Bejekelilerin en kötü yanı bir dahakiş şampiyonluklarına kadar sürekli son şampiyonluğu konuşur ve överlerFenerli yorumcular > Beşiktaşlı yorumcular
Beşiktaş azcik top oynasin adamlar bir övüyor bir övüyor inanamazsin sanki Bayern Münih. Guntekin onay Beşiktaşlı oyuncuları överken agzindan yag damlıyor. Güveni bile De Bruyne yaptı herif
gökhan geldin mi?
bizim iş yerinde bejekeli bir çocuk var ara ara 3 sene önce ki şampiyonluk kutlamalarını izler.Bejekelilerin en kötü yanı bir dahakiş şampiyonluklarına kadar sürekli son şampiyonluğu konuşur ve överler
Hasan Kartal: "Futboldur bu olabilir böyle şeyler"
![]()