SL 20/21 H:17 | Fenerbahçe 2-1 Alanyaspor | MS | 7 Ocak

pelkas aldigi süreye göre her mac en az bir asist yapiyor
türkiye ligi'nde yetenekli oyuncu is yapiyormus, bunu bir kez daha ögrendik
yunan liginden 1.5 milyona alinan yunan diye dalga geciyorduk

bi bok oynamadan kazandılar yine. fenerin pelkas'ın gol attığı pozisyon dışında net diyebileceğimiz pozisyonu var mı başka bilmiyorum.

biz en rezil oynadığımız maçta 3-4 tane net gol pozisyonuna girip kaçırıyoruz.

Bjk de Fb de topu rakibe birakiyor, sonra presle kapip hizli oyuncularla skoru buluyor, biz boş gereksiz yan paslar defansda bol pas, Hocam artik taktik degistirsen..

başakşehir maçındaki hakem motive etti fb' yi ve son 2 haftada kaybettiğimiz 5 puan ile adamların kendi kendine kazanamadıkları motivasyonu ellerimizle verdik..

bunların kadrosu da bizim gibi çöp değil öyle veya böyle en azından alternatifleri var

bi bok oynamadan kazandılar yine. fenerin pelkas'ın gol attığı pozisyon dışında net diyebileceğimiz pozisyonu var mı başka bilmiyorum.

biz en rezil oynadığımız maçta 3-4 tane net gol pozisyonuna girip kaçırıyoruz.
Sorunumuz o zsten kaciriyoruz. Bunlar bala g.te atiyor.

Yanilmisim fb ye kirmizi kart degil, bir penalti calacakmis aleyhine

Bu Babacar neden ilk 11 de başlamadi adamda taş gibi fizik valla anlamiyorum bu yerli hocalari..

Fener in 6 senedir şampiyon olamaması , bjk nin winner olmaması v.s . Bunlar istatistiği güzel şeyler ama. Sonsuza kadar devam etmez. Yok bizim ölümüz sampiynluğa oynar. Biz söyleyiz böyleyiz geçmek lazım artık bunları. 2019 da ki 69 puanlı basağın hediye ettiği şampiyonluk olmasa son 6 senede 1 şampiyonluğumuz olacaktı. Bunu neden söylüyorum bilinç altına inanılmaz bir rehavet yerleşmiş camia olarak bize. Her sene ilk yarı maximum puan kaybı yaşıyoruz. Ligin son 7 haftası full çekeriz şampiyon oluruz bu nasıl mantık ..

Her karara 10 kişi birden itiraz ediyorlar biz yüzde yüz penaltı olan pozisyonlara bile 1-2 kişi ile itiraz ediyoruz böyle lig gitmez.
itiraz eden futbolcu sayisina göre sampiyonluk sayilari sekillenseydi fener her 2 senede bir sampiyon olurdu.

Geri
Üst Alt