SL 20/21 H:17 | Fenerbahçe 2-1 Alanyaspor | MS | 7 Ocak

Şu kalecideki bal hiç kimsede yok ama ikinci yarıda saplayacak Alanya, Orta açtıkları top gidip gol oluyor ama adamların şiir gibi hücumu olmuyor futbolun adaleti yok.

isler ne güzel kötü giderken bu gökhan ve sosa bitikleri forma giyiyordu. bu ikisi olmadan daha hizli oynayabiliyorlar. her mac farkli kadroyla oynamalarina ragmen ligde 2.siraya yükseldiler. valencia, pelkas, sangare, caner ve tisserand tutan transferler. ademi, lemos, novak, sosa olmadi. sinan, thiam, mhy zaten normal sartlarda yedek olsun diye alinan oyuncular. samatta ve perotti'den katki alamadilar. gökhan ve cisse yine rotasyonda.

Ligin başından beri rezalet top oynuyorlar ama yenerlerse ustumuze cikiyorlar. Elimizdeki kadroyla yine top oynamaya calısıyoruz en azından. Yönetimin yatacak yeri yok 3 4 tane adam alamadılar simdiye açik ara liderdik.

Dakika 30 gibi açtım 2 kere yarı sahayı geçebildi fb.Alanya %73 topla oynamış ilk yarı,tam anadolu takımına döndüler.

16 transfer yapmis fenere cevap olarak bizim kapasitesi düsük yönetim 3 adet futbolcu alabilseydi bunlarin 2 puan gerisinde degil 8 puan önünde olurduk

Millet orta yapar gol olur bizimkiler de boş kalelere gol kaçırır sonra da puan kaybeder umarım ilerleyen maçlarda şans ve beceri yanımızda olur artık geçen sezonun başından beri çok büyük şanssızlık var

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

denizlispor-alanyaspor macinin kopyasi oluyor.

1 tane atip defansa gömüldü fener. bir kontra veya duran top sansi bulup 2.golü atip fisi cekmeye oynayacaklar

Alanya büyük takım da, Fener küçük anadolu kulübüymüş gibi bir maç oluyor. Hasbelkader bir gol bulan Fener, tam saha savunma yapıp kontra kovalıyor.

16 transfer yapmis fenere cevap olarak bizim kapasitesi düsük yönetim 3 adet futbolcu alabilseydi bunlarin 2 puan gerisinde degil 8 puan önünde olurduk
Bizim yönetim yapmadi, ezik batiyor denen Bjk 3 tane son dakika kiralik transferi yapti sadece Aboubakar, Rosie ve Ghezzal şu anda en şansli takim Şampiyonlukta..

Rezalet oynuyorlar

20-45 arasi fener rakip yari sahada 10 saniye oynadi topla

Geri
Üst Alt