bunlar hala başak maçının ekmeğini yiyor futbola dair bişey yok

Ligin başından beri hiçbir şey oynamıyorlar bu kadar bal olamaz. Hatta iddaa ediyorum 6 ve 7. Oldukları seneler daha iyi oynuyorlardı.

Defans hatti muthis erzurumun gercekten 5 dk icerde donup dolasti top bir allahin kuluda gideyim vurayim demedi suna

Emrah işi batırdı hıyar herif. Pek hakemlik olay olmadı gibi. Erzurum'u sağ kanadı çok kullandı ama son paslarda çok kötüydüler.

Taraflı hakem ona kırmızı verir çok kolay.

He ya bizim yüzümüzden fener şampiyon olacak; mantığını seveyim senin.

Net el var gelmiş boş yapıyorsunuz anca.

haklı çıkmak için sene başından beri bizim lehimize olan kararlarıda saymanı bekliyyorum.

sadece el pozisyonunu değil ozan ve canerin yaptığı net faul pozisyonlarının verilmeyişindede yorum yapmanı beklerdim.

evet sizin gibi düşünen, gerçekleri göremeyen,hırs yapmayan taraftarlar vee yöneticiler yüzünden bu şerefsizler şampiyon olacak.

Birsey oynamadan her Mac ilk tehlikeli hucumlari gol oluyor

abi ilk şutlar hep gol verilmeyen gollere kartlık poziyonlara bir bak sınanıyoruz ya

İlk şutlar gol diye bir şey yok, herifler şişirme uzun top her topu ceza sahasına indiriyorlar zaten. Yan top çalışıp Fener'e ayağından top vermezsen gol yapacak durumları yok ama kalabalıklaştıkları tek anda o topu verirsen gol yeme ihtimalin pek tabii ki yüksek. Thiam'ın golü yemediklerine şükretsinler. Verilmeyen gol doğru karardı, az çıkan kartları da kendi çirkeflikleriyle oluşturdukları standarta bağlıyorum. Kendi yarı sahalarının ortasındaki faulde kırmızı çıkartmak için 5 kişi hakeme koşuyor herifler. Böyle bir çirkeflik standartı yaratırsan bam gümde daha az kart görmen de normal. Bizim Kılınç da 1.5 sarı kartlık pozisyonda hakeme neredeyse baklava ikram edip terk ediyor sahayı. Herkes efendi olursa öyle cezalandırılırsın, herkes çirkef olursa bu şekil ödüllendirilirsin, bu coğrafyanın kaderi bu. Ama bunlar günlük işlerdir tabii, daha büyük çerçeveden bakarsak yakın zamanın en kötü kadrolu takımı 43 dakika Anadolu takımı gibi gösterdi Fener'i, ilk 35'te 11'den 2 oyuncuyu kaybetmelerine rağmen üstelik. Fener dandik bir takım, bu vurdukırdılı oyunlarının da ömrü uzun olmaz.

Taraflı hakem ona kırmızı verir çok kolay.

He ya bizim yüzümüzden fener şampiyon olacak; mantığını seveyim senin.

Net el var gelmiş boş yapıyorsunuz anca.
bizim taraftarlarda iyice antu kafasına döndü. antu kafasına göre bjkli metenin derbi öncesi fbyi doğraması lazım iptal edilen gol ve osmana verilen kartın rengi de doğru hakemlik bir sey yok. bir tarafı sıkışan hakemi bahane ediyor emrah gibi topcuların olduktan sonra hakeme laf atmak kolay

Akbil.macinda yapılan hakem.operasyonuyla lige tutundular yani herşey planlı

Geri
Üst Alt