- 26 Kasım 2012
- 179.209
- 241.288
- 5.688
1-1 biter... hörmler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum ama yine de zor. Bence Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü ve bir başka kulüp daha düşsün. Bu söylediğim temenni tabii.5 Ekim'den sonra gorecegiz, takimlar tranferleri bitirsinler de baktim, ayrica bu sene 4 takim dusuyor.
rize kayseri malatya ve banko gençler düşer.İnşallah rize düşer açıkçası diğerleri pek umrumda değil.Biliyorum ama yine de zor. Bence Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü ve bir başka kulüp daha düşsün. Bu söylediğim temenni tabii.
Gençler'in durumu o kadar kötü mü ki? Ankaragücü güç mü topladı son zamanlarda anlamadım. Geçen senenin en 1. Lig takımı onlardı çünkü. Ama umarım Gençlerbirliği de MKE Ankaragücü de kalır Süper Lig'de. En azından tarihi olan kulüpler. 2000 sonrası kurulan kulüpleri istemiyorum ligde. Mesela Kasımpaşa veya Çaykur Rizespor olmasını isterim 4. takımın da.rize kayseri malatya ve banko gençler düşer.İnşallah rize düşer açıkçası diğerleri pek umrumda değil.
At yelesi gibi saçı var dimi? Başka yeri de ata benziyordur onun.Nskalanin saclar kendi saclari mi yav topik olmasin. Guzel gorunuyor![]()
Rize, Kasimpasa %100 dussunlerBiliyorum ama yine de zor. Bence Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü ve bir başka kulüp daha düşsün. Bu söylediğim temenni tabii.