SL 20/21 H:2 | Fenerbahçe 0-0 Hatayspor | MS | 21 Eylül

Hakemler bişey yapmazsa yenmemiz lazım.arif fener forvet dahi alsa duran top dışında yapabildiği birşey yok cidden acizlik toplama takım kurdular ve çoğu yaşlı adam şu elemanlardan misal kaçını isterdin sen bize
Bir tane dahi istemem

Belki yedeklere ferdi ve Ömer Faruk.
Geri kalanları bize yedek bile istemem.

Bir Galatasaraylı olarak bünye galibiyetlere şampiyonluklara alışmış. Hatay’ı izlerken bu duygularla izliyorum. Beraberlik canımı çok sıktı. Halbuki lige yeni çıkmış acemi bir takım. Deplasmanda bir puan almış. Şampiyonu yenmiş. Kamuoyunda şampiyon ilan edilmiş takımdan puan almış, ikinci haftada 4 puan var. Daha ne istenir ki...

Futbol oynayın!

Bir Galatasaraylı olarak bünye galibiyetlere şampiyonluklara alışmış. Hatay’ı izlerken bu duygularla izliyorum. Beraberlik canımı çok sıktı. Halbuki lige yeni çıkmış acemi bir takım. Deplasmanda bir puan almış. Şampiyonu yenmiş. Kamuoyunda şampiyon ilan edilmiş takımdan puan almış, ikinci haftada 4 puan var. Daha ne istenir ki...

Sana demistim kaybetmezsiniz diye

9 kişi rakibe karşı kenar ortasıyla gol arayan Fenerbahçe mühendisliğini tebrik ederiz. Erol artık hafta arası Samandıra'da bol bol drone uçurur. Fatih hoca gitsin diyorum da bu yerlilerden biri bizim başımıza gelecekse Allah ömür versin 30 yıl daha kalmasına ses çıkarmam.

Çok kötüydük evet. Ama bu Fenerbahçe. Açılmaya korktu takım. Geçen hafta hakem hataları ile Fenerbahçe’nin kollanacağı psikolojisi ile oynadılar. İleride zaten topu çok tutamayınca böyle oldu. Bir libero transferi yapmazsa Hatay maçları böyle sıkıcı olacak. Defansla ligde kalır ancak.

Şov yapma Maho abi!

Erol.bulutu ovenler vardı burada Alanya'da sergenin kurduğu takımın ekmeğini yiyen ve defansif futbolu seven hocayı büyütmeye devam edin

Fener en iyi iki hucumcusunu kaybetti kruse ve muriç.Yerlerini de zor doldururlar.Erol da 10 hafta zor dayanır

Ntvyi acin beyler

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt