SL 20/21 H:2 | Fenerbahçe 0-0 Hatayspor | MS | 21 Eylül

Zanka herifin enseye gecirdi birtane. Seytan buyuk ihtimal kulaginin ustune yatmistir

Fener rezalet futboluna kaldığı yerden devam ediyor. Bugün favoriler kazanabilirler elbette ama bu oyuncu grubu uzun vadede hayalkırıklığı yaratır. Geçen hafta da hakem faktörüyle kazanmışlardı tek bir darbeye bakar düşüşleri.

Oha hem itmiş hem ayağıyla basmış lan zahmet edip faul verdin halem

Bu maçın sonucundan bağımsız söylüyorum sonuç ne olursa olsun bu fenerden bir bok olmaz. O kadar transfer yaptılar ama oynadıkları oyun geçen senedende kötü.

Ferdinin gelecek hafta en az 1 gol 1 asisti var
Tiaam iki tane atacaktir bize

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

alıştık artık. bu senede hem fenere hem hakemlere hem fenerasyona koyacaz. olsun hepinize koya koya geçeriz .

Münir Fas milli takımının kalecisiymiş. Ben Türk sanmıştım

Yaran Entry'ler - Galatasaray Sözlük

Mutlaka iyi forvet alacaklardır ama asıl.sikinti yaş ortalamasi 30 üzeri bir takım uzun ligi nekadar kaldirabilecek

Bizim takim zımba gibi. 2 2 biten derbide 60dan sonra pilimiz bittiği icin fener beraberliği yakalamıştı. Cok aşırı bir sansizlik yasamazsak feneri guzel zimbalayacagiz.

hedef23

Yine hakemler nereye kadar götürürse ezikbahçede oraya kadar gidecek belli oldu önemli degil şikecilere ve fenerasyona ragmen bir orta saha bir kanat ile şampiyon oluru yine

ne eli ya adam neresıne soksun

Geri
Üst Alt