Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 21.229
- 7.504
- 1.773
Hatay iyi bir takım değil, bu fenere pozisyon bulmamalari rezalet
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış maç izliyorsundur renkdaş süper star sinan gümüş 3 tane atmış olmalı şu ana kadar
Başak da les, şampiyonlar ligi başlasın puan alamayacaklar ligde. Başak bitti bu sene. Bizim yönetim az akıllı olsa 1-2 düzgün transfer yapsa tarihin en rahat şampiyonluğu gelebilir.Ya gozunuzu sevim beyler Valencia, Thiam, Lemos bize gelse ortaligi yakardik.
Sinan gumusu bize yildiz diye gosteriyorlar, daha ne bekliyorsunuz.
Bizim rakip yine Başak olur.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Rahat yenmemiz lazım bu kadroyla çıkarlarsa,ama Mhy ve Sosa girince oyunları değişir mi bilemiyorum,bu orta sahayla yaratıcı olmaları çok zor
O konuda haklisin, bence rakibimiz yok bu sene, bir orta bir kanat ile ortaligi yikariz.Başak da les, şampiyonlar ligi başlasın puan alamayacaklar ligde. Başak bitti bu sene. Bizim yönetim az akıllı olsa 1-2 düzgün transfer yapsa tarihin en rahat şampiyonluğu gelebilir.
Sekidika bu fenerde bile banko 11 oynar. Adamlarin kanatlarinda sinan gumus ve thiam var.sekidika hatayda banko oynar kiralık alsınlar..