SL 20/21 H:20 Fatih Karagümrük 1-4 Beşiktaş | MS | 21 Ocak

yarı sağlam adam akıllı bir forvetin bu ligte inanılmaz is yaptığının göstergesi resmen bu abubakar.boyle hayvani bir forvet şart bizede mohammed de fizik olarak güçlü bir herife benziyor almak gerek onu

Bi bk oynamiyolar ama rakipler nasil aciz Kaliyor bunlara karsi cozemiyorum

Ben hala sampiyonluk icin nefesleri yetmez diyorum

Bizim basimiza Gelen sanssiz sakatliklar bunlara da gelecek olursa eksik kalacaklar

çok önde oynuyor bunlar , defans arkasına hızlı kaçan adamı olmayan takım zor puan alır bunlardan.

Mis gibi saha
Bizim maç niye burda oynanmadi ki
Kümes gibi sahada oynadik

biz 10 kez deplasmana gidecegiz

bunlar 7 kez deplasmana gidecek (antalya, gencler, malatya, erzurum, sivas, rize, göztepe)

ve 5 puan öndeler

Beşiktaş şampiyon filan olamaz bizim olma ihtimalimiz daha uzak ama Fener'i şampiyonluktan edecek tek takım biziz, bu Bjk kadrosu üç maç takılsın, camia da tirtken helva gibi dağılırlar.

Kim ne derse desin Biglia Karagümrük'ün yüzde 50si, ortasahayi Kargalara teslim etmişler, gerçi hala yedekleri oyunu degiştirebilecek kalitede..

hücumda nkodou, ghezzal, larin ve aboubakar katki yapiyor.

boyd-lens-atakan-gökhan-güven-ljajic-mensah-hasic 8 hücum oyuncusu ise ciddi anlamda katki yapmiyor.

kadro disilar, sakatlar, oynatilmayanlar burada. kulübede 1 tane hamle oyuncusu var.

Kartal bu maçta iyi performans veriyor kötü demek olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sosyal medyada en cok elestirilen adam atti. sergen'in mensah'tan bile faydalanmasi inanilir gibi degil.

2

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt