Kilinc ve Keremi Arda ve Akbaba yerine direk alabilir. Sonrada Feghouliyi 65-70e dogru oyundan al fazla yorulmasin diye.

hocanın eski oyun tarzı öyleydı önde baskı ama artık onu bıraktı mac ıcınde 500 tane pas yapalım 1 gol atalım mantıgını getirdi

Bence bırakmadı oyuncuların totosu yemiyor..fegh babel(cagne) arda belhanda akbaba bu 5 liyle kime baskı yapabilirsin ki ? fb ozan-valencia-thiam-samatta 4 lusuyle bu işi iyi yapıyor bjkde de larin-abou-atiba devamlı hataya zorluyor..

Hocanın fegulinin golü sonrası eliyle (y) yapışı çok iyi yav :D

Muslera hoşgeldi, iyi ki geldi çok beğendim.

Feghouli çok iyiydi.

Akbaba gol atmasına rağmen bence çok iyi değildi. Ancak önceki maçlara göre yine de fena değil diyebilirim.

Arda'yı hiç beğenmedim. İkinci yarı başında Arda-Kerem değişikliği güzel olabilir.

Ek olarak bu Denizli küme düşer.

böyle maclardan her sene ligde 8-9 tane olur. siradan anadolu takimlarini ic sahada firesiz patlatman lazim. denizli defans bile yapamiyor ama pozisyon bulmaya gelince buluyorlar. bu maclara göre kontrat yapacak olsan sabri ve hakan balta bile hala oynuyor olurdu. denizli gercekten berbat. 3 pasla gol atabildigin takimlar. sakat vermeden bitirelim

Bjkye karsi bok gibi degildik baya dengeliydi cagne atilana dek
hayro nereye dengeliydi ya , adamlar ezdi bizi resmen . normalde topu ayağında bizim tutmamız onların kontra kovalamasını beklerdik .tam tersi oldu. baskıdan topu ayağımızda tutamadık 5 pas yapamadık üst üste.

emre kılınç kötü bile olsa kadroda yer almalı. orta sahada rakibi rahatsız eden tek adam o. diğerleri hiç zorluk çıkaramıyor rakibe.

Yalnız tam donka saydiriyordum golü attı ..abicigim eyvallah görev adamısin ayakların cok iyi ama şu fiziğine ihanet ediyorsun.. Savunma anlamında hava topuna cikmiyor bile ya rakibi itip kakıyor ya kambura yatmaya çalışıyor karsisindaki adamlar da bundan rahat 5-10 cm kısa yani..
Hala bir şekilde luyindamayi kazanmamız gerektiğini düşünüyorum.. kornerler falan kabus oluyor o olmayınca..

Geri
Üst Alt