EsLtInqXAAMFAVR

Denizlispor XI: Pantilimon, Lopes, Leismann, Muhammet, Bergdich, Dossevi, Murawski, Recep, Sacko, Sagal, Rodallega.

Luyindama 1 hata yaptı diye kes, emre kılınç 1 hata yaptı diye kes ama manevi evlâdın akbabayı sürekli oynat. Yazıklar olsun sana hoca , istifa et git, bilerek yapıyorsun. Luyindama nasıl çöp edilir dersi veriyorsun.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol show istiyoruz sayın futbolcular cok.dolduk yetti gayri

İlk 11'de akbaba'yi oynatan kişinin, gerçekten futbol ile alakası kalmamıştır.

Onu destekleyen de ya kendi gibi futbol cahildir yada trol bir biatcidir.

Utanmadan şimdi bunu da savunur yüzsüzler

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

D-) Y. Malatya - 1
D-) Gaziantep - 1
E-) Başakşehir - 3
D-) Fenerbahçe -1
E-) Kasımpaşa -3
D-) Alanya - 0

alcagımız puanlar muhtemelen

Çok iyimser bir tablo olmuş.

6 maçtan bir tek pasat maçından 3 puan alırız bir de Başak ile ancak berabere kalırız geri kalanların hepsini Kaybederiz.
Hatta muhtemelen birimden 4+ fark yeriz umarım kuşlar olmaz

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Akbaba ve arda neden 11 başladı? Arda bjk maçında ayakta duramadı. Kerem oynatsan ölür müsün ?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaş birisi bana açıklasın. 6-0 yendiğimiz Gençlerbirliği maçında bile çöp gibi oynayan Akbaba neden her maç 11'de ?

2 hata yaptı diye Luyindama neden kesilir ?

Aga tamam hocanın hatalarını sürekli yazıyorum burada ama bu hata değil artık.

Hoca bilerek kötü kadro çıkarmayacağına göre bunamış demekten başka hiçbir şey gelmiyor aklıma.

Akbaba, arda ayakta durmaya mecali olmayan adamları oynatmaktan bıkmadı hoca. Luyindama’yı satmak istiyorsak oynatmalıyız. Kılınç öyle yada böyle takımı hücuma taşıyordu neden kesildi ? Saçma sapan kadro biz kerem’i filan oynatsın diye beklerken hoca tüm bitikleri sahaya sürüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lyundama ya ayip edilmis gidecek diye toptan gömmüş hoca..Emreyi israrla oynatıp bir gol atsin sozlesme yapayim derdinde belli ki kefil olmus emreye yonetimin yenileme konusunda..Ki birinden milyon eurolar hedefliyoruz gommek terine parlatmak lazim ayni yastalar bu arada biri gencecik evledimiz degil..
Emre kilinc tamam kötüydü kırmızıdan da cezalıydi timar ediyo hoca onu anlarim..

Ya arkadaş birisi bana açıklasın. 6-0 yendiğimiz Gençlerbirliği maçında bile çöp gibi oynayan Akbaba neden her maç 11'de ?

2 hata yaptı diye Luyindama neden kesilir ?

Aga tamam hocanın hatalarını sürekli yazıyorum burada ama bu hata değil artık.

Hoca bilerek kötü kadro çıkarmayacağına göre bunamış demekten başka hiçbir şey gelmiyor aklıma.
Acikladim asagidaki pasajda

Şunu da ekleyeyim. Maçı farklı bile kazansak hoca çok yanlış işler yapıyor.

Arkadaşlar şaka gibi geliyor ama hoca 68 yaşında. Yani bilmiyorum aga Lucescu senromu mu yaşıyor anlamıyorum.

Muslerayı çok özledik harbiden, inş kameralar çok göstermez kralı onun içinde bizim içinde kolay bir maç olur.

Geri
Üst Alt