Galibiyet hayırlı olsun

Bu hafta rakiplerin maclari zor insallah 2 kuşta takılacak

Son olarak fatih hocayı gulerken gormek huzur veriyor. Yönetimde gerekeni yapsın ve sinerjiyi tekrar yakalayalim.

Birde bu 6 gol forumda yazan kuşlara girsin yaristan kopmayacagiz lan totoslar

Allah belamı versin iskeletimiz iyi muslera marcao feg taylan bunlara ilaveten onyekuru irfan o malatyadaki herif abartmıyorum febedeki gustavea vari bir adam ve son olarak bor forvet koyacan bu heriflerin yanlarına geri kalan 3 e istersen ömer bayramı.koy emre akbabayı köy vura vura gideriz

muslera için izledim yoksa izlemezdim skor oyun bir önemi yok çar çöp takımlara karşı

6-1 falan umrumda degil. Muslera döndü ya benim keyfimi yerine getiren en büyük olay bu oldu.

Sonunda kale çizgisinde donup kalmayan her topta çizgide beklemeyen nerde çıkıp nerde atağı keseceğini bilmeyen bir kaleciden kurtulduk.

Kerem den sonra ikinci pire Sekidika. Gol atmasına çok sevindim. Birde Onyekuru gelirse kontraklar müthiş olur.

Bugün bir kez daha gördük ki feghouli bu takımın kafası çalışan, yetenekli tek futbolcusu. Ama onun da sürekliliği yok. Paşa gönlü ne zaman isterse o zaman oynuyor. İşimiz çok zor bu kadroyla...

Geri
Üst Alt