Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.270
- 70.526
- 4.918
Kuşlar Galatasay'ın elemanları maçı verecek diye algı kasmaya başlamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahanin kupa macinda kötü durumda oldugunu düsünürsek bugün yine benzer bir zemin olur. Ona göre oynayip 3 puani almamiz lazim. Ligde henüz Malatya deplasmaninda kazanmisligimiz yok. Fatih hoca yine akbabasini, ömerini, etebosunu oynatirsa 1 puana eyvallah deriz. Bu da sezonu bitirmek demek
Malatya da eksik var mi
Hep onlara mi verecekler bizede versinler nolmusKuşlar Galatasay'ın elemanları maçı verecek diye algı kasmaya başlamış.
Evet formdaydık katılıyorum, hatta o dönemde çoğu renktaş Kadıköy deplasmanından yine korkarken ben daha Başakşehir'in kuşlara ezilerek yenildiği maç sonrasından itibaren yeneceğimizi ısrarla söyledim. Ama bence Sivas deplasmanı sonrası Başakşehir elindeki fikstür ile bırakmazdı diye düşünüyorum. Çünkü bir önceki sene de açık ara lider giden lider takımın üst üste 5-6 maç kazanamaması ancak 15-20 yıl da olacak bir şeydi.
Lan maç 19.00 da sanıyordum. Sana minnet borçluyumcanlansaniza 1 saat kaldi maca bombos buralar
Evet formdaydık katılıyorum, hatta o dönemde çoğu renktaş Kadıköy deplasmanından yine korkarken ben daha Başakşehir'in kuşlara ezilerek yenildiği maç sonrasından itibaren yeneceğimizi ısrarla söyledim. Ama bence Sivas deplasmanı sonrası Başakşehir elindeki fikstür ile bırakmazdı diye düşünüyorum. Çünkü bir önceki sene de açık ara lider giden lider takımın üst üste 5-6 maç kazanamaması ancak 15-20 yıl da olacak bir şeydi.