⚽ SL 20/21 H:21 | Yeni Malatyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Ocak

Böyle zeminlerden böyle takımlardan nefret ediyorum. Futbol ile uzaktan yakından alakaları yok. Bir de Belhanda, Emre Akbaba takıntısı ile rezil bir şekilde kullanılan duran toplarımızdan nefret ediyorum. Ömür törpüsü gibi.

İrfan Can'ı biraz da o yüzden istiyorum. Ligin açık ara en kötü duran top kullanan takımıyız. Bir de hoca yeter artık bu Emre Akbaba takıntın yeter. S.karım evlatçılığına yeter!! Bak Kerem bir girdi ne hale geldi oyun. Emre Akbaba'ya tanıdığın şansı şu çocuğa tanı pişman olmazsın. Senin yüzünden veriyorduk yine maçı.

Babel olmasa 0-0 bitecekti maç şut çekmeyi akıl eden başka adam yok
Muslera olmasa 1-1 olurdu kesin ne fatih ne okan oralara kadar çıkıp topu alacak kalibrede değil.
Tamam zemin kötü rezalet. Ama bir takım bu kadar ne oynadığı belirsiz olurmu ya? Kişisel görüşüm bugün 3 puan FT hocama rağmen alındı. Rezalet bir td performansı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon hiç böyle son dakikada geri döndüğümüz maç hatırlamıyorum. Böyle goller önemini ileride gösterecektir. Kupada ve ligde Malatya'ya son dakika golleri atmak cidden ilginç oldu :)

Yalniz Sezon başinda biri bana Sivas-Basaksehir-Rize-Malatya-Trabzon deplasmanlarindan 15 puan alacaksiniz deseydi hast.....tir ordan derdim.. Şampiyon olduğumuz sezonlarda bile bu deplasmanlardan maximum 4 puan falan çikarirdik..Bu kadar zor deplasmanlari geçip Şampiyon olamazsak yazik..

İç sahada seri yakalarsak oluruz ama bu takım iç sahada yatan takımları zor açar

Yalnız hoca az adaletin varsa kimi oynatıp kimi oynatmayacağını görmüşsündür. Bu çocukları harcama. Eğer Onyekuru geldi diye bu çocuğu oynatmaz isen Allah seni bildiği gibi yapsın.

anadolu takimlarinin ne kadar kalitesiz oldugunu gördügümüz bir mac daha. bu ligde sampiyon olacak takim puan rekoru kiracak bence bu sene. kirmali da. zorla ligde tutulan malatya ligde 9.sirada. bunlarin 9.sirada oldugu yerde bunlarin altinda olanlar daha rezil oglu rezil...

forma adaleti ve duran top becerimiz olsa bu ligde suan 4 puan farkla liderdik onu da belirteyim

bu ligde bizim kadar iyi defans yapan bir büyük takim olsa cat cat herkesi yenerdi ama bizim hücumda kagnilar oynuyor

Geri
Üst Alt