⚽ SL 20/21 H:21 | Yeni Malatyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Ocak

Akbaba ve Belhanda aynı anda oynamasın.

Sezonun şimdiye kadar ki en kritik maçı. Ya tamam ya devam. Hoca ve futbolcular bu bilinç ile sahada olmalı. 6 gol rehaveti ile 1 hafta sonra konyaya kaybettik, aynı olmasın bu sefer. Fatih hoca kazanan kadroyu bozmaz ve hata yapar. Arda ve akbaba 6 gole rağmen sahada yürüdüler. Emre kılınç akbaba yerine oynamalı. Diagne dönse bile 11 başlamamalı. Babel daha çok alan yaratıyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spiker: Yeni Malatyaspor ilk yarının sonlarına doğru bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde giriyor.

Aslında ana planda Babel'in etrafında Arda & Feghouli & Belhanda & Kılınç gibi adamları toplama planı iş görür çok çok kötü durumda değilse bu adamlar 1-0'ı yakalar Malatya karşısında ama maçın gidişatına göre Kerem gibi Sekidika gibi hatta Ömer Bayram gibi adamları sahaya erkenden atmak gerekiyor Feghouli de Arda da çok klas adamlar ama 90 dakika değil 60 dakikayı tamamlamaları bile problem bu adamlar ile ilk yarıda işi çözmeye bakmalısın

hakem

ALI PALABIYIK

fenerasyon bizi engellemek için her hamleyi yapıyor ali palabıyık nedir

çıkıp hepsini üst üste koymak lazım

Ali Palabıyık'ın Galatasaray maçına verildiği her an Galatasaray yönetimi yok hükmündedir.

Çok stresli bir maç olacağını düşünüyorum.

Benim isteğim nedir biliyor musunuz? Malatya tek kale oynasın ve biz golü bulup maçı 0-1 kazanalım.

Bu sezon kötü oynayıp puan aldığımız maç yok. Kötü oynayarak puanlar kazanan Fenerbahçe'ye laf söylüyorsunuz ama bu da bir meziyet.

Muslera devleşsin ve maçı kazanalım. Rakiplerin gardını böyle düşürürüz.

Çok stresli bir maç olacağını düşünüyorum.

Benim isteğim nedir biliyor musunuz? Malatya tek kale oynasın ve biz golü bulup maçı 0-1 kazanalım.

Bu sezon kötü oynayıp puan aldığımız maç yok. Kötü oynayarak puanlar kazanan Fenerbahçe'ye laf söylüyorsunuz ama bu da bir meziyet.

Muslera devleşsin ve maçı kazanalım. Rakiplerin gardını böyle düşürürüz.

devreye 2-0 maglup girip maci cevirmemizi özledim

şikeci bıyık, fenerli nihatın favori hakemi cidden. rezil bi hakem olmasına rağmen el üstünde tutuyor renkdaşını. her kritik maça veriyor

Şu macta puan kaybettigimiz an transfer yapilmasin. Kupaya odaklanip direk AL yapalim

Hakemden önce kendimize bakmamız lazım kapanan takımları açamıyoruz ve Malatya'nın zemini rezalet pas oyunu olmuyor

bosuna cikmayalim maca

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

takımdaki oyun aklı en yüksek en klas topçu şu an bence (feghouli ile birlikte). bir şekilde sahada olmalı (gerekirse belhanda'yı kesersin vs ama arda sahada olmalı). tabi bu benim kişisel görüşüm.

Dogru soyluyorsun hocam ben de katiliyorum gorusune ama fizik/tempo olarak 2 3 mactir hic iyi degil. Bi yedege gecse iyi olur sanki . Hem kilinci da kusturmemis oluruz

Geri
Üst Alt