⚽ SL 20/21 H:21 | Yeni Malatyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Ocak

Adam kanat oyuncusu olarak parladi diye gelmedi mi bize?
Feghouli’de Valencia’da kanat oyuncusu olarak parliyordu ama artik o hiz, dribbling ve tempo yok. Cezayir milli takiminda 3lu orta sahada oynuyor.

Devamli topu ayagina isteyen, duragan oynayan ve rakibin uzerine gitmeyen oyuncudan kanat oyuncusu falan olmaz.

Belhanda bu macta akbabadan kötü oyniyor, ama taraftar tutturmus emreye odaklandigi icin ona sira gelmiyor. Ayrica bu linnesi bizim hali saha takiminda bile oynatmam

Maçı izlemiyorum fakat izlemiş gibi klasik bir GS maçı oluyor yorumlara bakılırsa.
Yine genel anlamda savunmada bir problem yok ama kısıtlı hücum aksiyonlari ile 0-0'a kitlenen bir maç.
Sanırım %100'luk bir pozisyonu da harcamışız.
Şimdi şansa bala birinin eline çarpar falan ya da bjk maçı gibi saçma bir karambolden gölü yiyip cikaramayip, puan kaybedeceğiz gibi.
Üstüne üstlük zemin de berbatmis. İşte FB bu tür maçlarda veriyor Caner'e 100 tane kesme yapıyor, bir tane karambolden atıp 3 puanı alıyorlar.

Maç dışı olacak ama bu Fatih Karagümrük un kadrosu hoşuma gidiyor
İyi bir forvet de alsalar seneye kadroyu korurlarsa ilk 4e oynarlar

Emre Akbaba yoruyor, sinir minir bırakmadı, yıprandım arkadaş 45 dakikada.

Hadi biz iyi degiliz saha les ama bu irkci sero fbli kadrolu hakemler ne ayak? Palabiyik nedir ya

Sene basi ardayi istemeyenler nerede acaba :)

kötü oynamadik

ama emre a kesinlikle oyundan alinmali

benim zaten herhangi bir maçın ilk yarısından beklentim yok çünkü hep çöp. ıkinci yari top oynamaya baslamazsak maçın son bölümüne doğru inşallah 1 puani kurtarırız deyip golü de yiyip yeniliriz. oynayacağınız oyuna koyayim

Transfer yapmayın lig zaten bitti bizim için eserinizle gurur duyun apo ve cengiz derhal istifa etmeli vizyonsuzlar...

Zemin durumu, kadrolar, Feghouli'nin sakatlığı ve bizim forvetsizliğimiz göz önünde tutulduğunda oynanabilecek en iyi ilk yarıyı oynadık.

Geri
Üst Alt