⚽ SL 20/21 H:21 | Yeni Malatyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Ocak

Şu zemini görüp Emre Akbaba'yi ilk 11 başlatmak inanılmaz bir şey yahu aklım mantığım almıyor. Adam normalde ayakta duramıyor zaten.

Yine Konya ve Karagümrük maçları gibi devre arasında müdahale yapılması gereken maçlardan biri. İkisinde müdahale etmemişti bu sefer etmesi lazım. Zaten akan oyunda 2 kere değişiklik hakkımız kaldı. Devre arası oyuncu almazsa 70'e kadar bu 11'le devam etmek zorunda kalacağız.

Ulan emre kilinc bombos kafayi nasil auta attin lan. Sinirlenmemek elde degil. Millet olmadik poozisyondan atar golu biz olacak golu atamiyoruz

Konya - Antalya ms 0
Denizl- karagümrük şu an ms2
Bi mac ms 1 olur gibi

Adamların 200-300 bin Euro’ya aldığı futbolcular saha da basmadık yer bırakmıyor bizim milyonluk eşşekler yanında olan adama pas atamıyor, saha da ayakta kalamıyor.

Topu hizli cevirmiyoruz bu yuzden son paslar da gec kaliyoruz

Ayrica Emre akbaba cok kötü oynuyor,illa oynayacaksak orta saha da degil babel’in yaninda oynamali

En yaratıcı oyuncumuz Arda yanındakiler Belhanda ve Emre'ler izlediğimize yazık Babel desen ben emekliliğe geldim ne işim var saha da diyor sağ-sol bekler ancak bekliyorlar bir yaratıcılıkları kalmamış.

Ah Mariano ahhh benim Japonum sizleri arar oldu bu gözler

birazdan gsmiz öne gececek

Geri
Üst Alt