⚽ SL 20/21 H:21 | Yeni Malatyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Ocak

Şu emre akbaba yerine koy ozowafor u ortasaha ya bir görelim...

Şu inadından bi vazgeç artık yahu ligin yarısı bitti sendeki inat bitmedi

Buradayız hala istemiyoruz.
Sol kanatta topu alıp eveleyip gevelemesi seni çok memnun etmiş galiba.
Adam serbest kaldı bir tane 2.lig takımı bile dönüp yüzüne bakmadım o bar bu hastane diye ortalıklara düşmüştü sonra bize kapak attı.

Bugün yine serbest bırak yine kimse yüzüne bakmaz.
Futbol koşan oyuncularla oynanır olduğu yerdr kendine çalım atanlarla oynanmaz.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Sahada her yaptigi kaliteli is olani boyle gormen uzucu. Futboldan gram almamak bu oluyor galiba

Genclerbirligi ve Denizli’ye karsi show yapiyordunuz hadi yapin aynisi da gorelim

Haftalardir takimin en kötü futbolcusu sarrachiye niye hic elestiri yok dokunulmazligimi var?
Linnes ve Luyindama’yi gunah kecisi ilan etmis futbol fakiri Fatih Terim ve muritlerinin sol kanatta dokulen Arda-Saracchi, ortada dokulen Emre Akbaba-Belhanda ikililerini gormemelerini mazur gormek lazim.

Acil şampiyonluk planı
Başakşehir'den acil Visca ve İrfan'i lavaşa sarıp getiriyoruz. Visca'yı ters sarıyoruz ki karışmasın :/

Dakika 40’ta maçı kapattım. Ben bu rezilleri izlemek zorunda mıyım yau.? Milyon euro para alıyorlar. Biz kendimizi yiyoruz. Gerek yok.

Sahada her yaptigi kaliteli is olani boyle gormen uzucu. Futboldan gram almamak bu oluyor galiba
Ben en azından futboldan para kazanmadan anlamıyorum.
Birde milyonları Alipta anlamayanlar var

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Maç bitmiş de kaybetmişiz gibi herkes. Daha durun ikinci yarı var. Bu kadroyla ve bu zeminle acayip bir futbol mu bekliyorsunuz?

Forvette Cengiz , emre yerine de Abdürrahim oynasın

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huysuzlar yine türemiş fırsat bu fırsat. Korkmayın gol atamazsak bütün hafta forum size kalır hoca düşmanları.

Teknik direktörlüğünü bu maçlarda göstereceksin Sinyor Terim

Halen denenmişi deneyip farklı bir sonuç beklemenden gına geldi

Çıkar akbaba ve Belhanda'yı

Koy kerem ve ozon'u

Bir kere de şaşırt bizi yaa

Ilk once Belhanda ,sonra Diagne simdi Emre Akbaba her sene tek bir oyuncuya takiliyor ve cilginca elestieiliyor.illa buluyorlar oyle bi oyuncu ulan sanki Takim harikada bi Emre siritiyor.Su Forum su huyundan vaz gecmedi gitti

Geri
Üst Alt