SL 20/21 H:23 | Antalyaspor 1-1 Beşiktaş | MS | 3 Şubat

Sergen maç sonu diyecekki pozisyonu net göremedim ama arkadaşla doğru diyor

1612373578496.webp

Bu itler komutla cinayet isliyorlar sahada. Birde penalti verir yeterki bir pozisyon olsun. 6 saniye kuralini sadec3 bize uygulayan alper öluyorum desen dönüpte su vermem lan sana

Ağlayan karşılığını alıyor abi. Her hafta birşeye aglıyorlar ve sus paylarını alıyorlar bi şekilde. Ohh ne güzel dünya. Kenarda sergen efendi her hafta türlü türlü çirkeflikler yapıyor ama nedense hiç bir cezada almıyor. Ne güzel dünya be

Himmmm Memiktaşım TFF yi UEFA ya şikayet edicem dedi, Financal Fairplay ve Limit yüzünden, hoppp ulan Komedi yemin ederim 😄😄😄

Bilerek yapıyorsanız ki net bir şekilde bilerek yapıyorsunuz zehir zıkkım olsun. Gülerek yemeyin, boğazınızda kalsın yeter artık yeter. 30 yıldır futbol izlerim ben daha bu sene kadar hem büyük şikecilere hem küçük şikecilere bu kadar iltimas gösterilen bu kadar kayrılan başka bir sezon izlemedim. Bakın bu lig bu sezon meşhur şikeli sezondan daha kirli değilse ben de bir şey bilmiyorum..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu maç başak-fener maçına benzemeye başladı

küfredecem gene ban yiyecez ya allah belasının versin bunların ya
josef rosier bunlar niye kart görmüyor niye niye

Deniz turuc taylanin ayaga tabaniyla geciriyor sari veriyorlar. Biz yapsak kirmizi verirdi.

Utanmaz adi şerefsizler. Hakem sarıyı verince hemen elini ağzından çekip topu istiyor. Allah belasını versin böyle futbolcularin.

Geri
Üst Alt