Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
İkinci maç oynanmadığı için genel averaja bakılıyor.Biz nasıl 2. olduk ? puandan sonra ikili averaja bakılmıyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci maç oynanmadığı için genel averaja bakılıyor.Biz nasıl 2. olduk ? puandan sonra ikili averaja bakılmıyor mu?
İnşallahSergen cok kotu patlayacak her gittigi takimda gibi.
Simdilik hakem sayesinde direniyor.
@Sergen Zeren nediyor bu siddikS.kaym sergene
Dogru demis,keske Galatasaray benim uğursuzlugumu mikse abi,beni de miksin sampiyon olsun@Sergen Zeren nediyor bu siddik
Şu pozisyon net direkt kırmızı yalniz
O kirmizilar bizim bunlarin ceyregini yapmamiza ragmen bizim icin gecerli sadeceYüzde yüz kırmızı 3 maç ceza. Bu haklar yanlarına kalır mı sanıyorsunuz???????
İnsan kendine yapılan hataları görmez, çünkü hırs onu kör eder.
Gscimbom mobil
ben ne sergene ne yalı bebesıne kızmıyorum hakemlere karşı bu algıları yapacaksın bizden tek 1 kişi bile konusmuyor iyimi oluyor sanki
Sergen maç sonu yine sanki maç hakem tarafından hediye edilmemiş gibi hakemden şikayet edecek kesin
Gerçekçiliğini yitirdi artık bjkliler dışında kimse sallamıyor artık. Yakında onlarda tefe koyar çünkü çöküş başladı.Kırmızı ve golden sonra yazmıştım bunu, tam isabet
Çok komik adam bu sergen ve artık kimse ne söylediğine bakmamaya başladı