GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat Sayfa 6

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,3K
Okunma
23,7K
Sayfa
6/117
Kerem'i son Antep deplasmanında çok beğendim. Sağ ve sol kanat iki kanatta da oynayabiliyor ve asıl sağ ayaklı olmasına rağmen ve şutlarında genellikle sağ ayağını kullanmayı tercih etmesine rağmen Onyekuru'ya yaptığı o muhteşem asisti sol ayağıyla yaptı bu da aslında Taylan gibi her iki ayağını da istediğinde iyi kullanabiliyor demek. Bu bir artı.

Bu maçı alırsak Başakşehir için Fenerbahçe ile oynayacağı Kupa maçı tek Avrupa şansı olur.

Büyük ihtimalle o maç uzatmalara gidecektir. Fenerbahçe oradan elenirse Kupa için önümüz açılır.

Pace 99 kokuyor adeta.. şunlara bi koşu yarışı yaptırmak lazım kazanana 1m ekstra
6ed99737f65c4a6dac4ab907cb5c7cd4.webp

Ben ardanın oynaması gerektiğini düşünüyorum savunma arkasına çok iyi top atıyor özellikle onyekuru yu çok iyi oynatabikir

Portekiz ligi şampiyonluk sayıları çok ilginç değil mi ya 😁

Benfica 37 - kuruluşumuzdan itibaren kazandığımız şampiyonluk sayısı
Porto 28 - fb nin savunduğu şampiyonluk sayısı

Portekiz ligi şampiyonluk sayıları çok ilginç değil mi ya 😁

Benfica 37 - kuruluşumuzdan itibaren kazandığımız şampiyonluk sayısı
Porto 28 - fb nin savunduğu şampiyonluk sayısı
Bu arada orada Benfica istediğini desin, istediği kadar kupa kaldırsın ama bence Portekiz'in en büyüğü net olarak Porto. Şampiyonlar Ligi kupaları var bir kere. Tek başına yeter. Benfica Gutmann tarafından lanetlendikten beri kupa kazanamadı Avrupa'da. Yani 1962'den beri.

Geri