Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
maldivli cöpün nesini begeniyorsunuz her mac kademe hatalarından kenardakıler deliriyor mecburıyetten oynatıyorlar
Transfermarkt'da Serdarı kart sınırında göstermiyor.+Serdar
Transfermarkt'da Serdarı kart sınırında göstermiyor.
Sarıdan kırmızı yemişse sarı iptal oluyor.3 kartı var , sarıdan kırmızı yemişti ondan transfermarkt atlamış olabilir.
Sarıdan kırmızı yemişse sarı iptal oluyor.
Ilk yarida galibiyeti getiren golu atmisti belhanda ilk buyuk mac goluydu ama Basagi buyuk takimdan saymazsak haklisin.Belhanda oynamasin, onemli maclarda kayboluyor
Artık abartmasak mı acaba? Puan kayıpları normal bu süreçte her maç final değil henüz. İnşallah kazanırız bu maçı ve fb maçını o zaman şampiyon da oluruz inşallahYine bok gibi kadroyla cikiyoruz sahaya
Kadıkoydeki maca da adamlari takima alistirmadan cikaracagiz
Transfer dönemini ne kadar iyi gecirsek de şu 2 maci alamazsak hicbir anlami kalmiyor, bu da yönetime yazacak son gün 3 topcu mu getirilir anasini satayim zaten kalmış 3 ay
Öyle olacak zaten. Geçen hafta oynasak farklı kazanacağımız maç şimdi sıkıntı hem de ciddili.Ben maçın zor geçeceğini düşünüyorum. Her TD değişiminde oyuncular kendilerini göstermek için sınırları hep zorlar. Umarım bir şekilde kazanmasını biliriz.
Aynen inşallah bizim maçta oynar.maldivli cöpün nesini begeniyorsunuz her mac kademe hatalarından kenardakıler deliriyor mecburıyetten oynatıyorlar
Aynen bu moddayim. Fazla ucanlar göruyorum beni bi sıkıntı basiyor. Bu maci alalim, derbidende en kötu beraberlik koparitsak önumuz acik allahin izniyle1-0 olsun. Bizim olsun.