Ilk test negatif cikti isteGedson taburcu edildi deniyor ama nasıl oldu o is anlamadim. Normalde ilk test sonrası birkac gün sonra bir test daha yapilmasi gerekiyor diye biliyorum.
Bu gece ETEBOnun aksami olur mu?Onyekuru seversin Başağı hadi aslanım yap şovunu
Gol yedirmesin yeter modundayım fazla beklentim yokBu gece ETEBOnun aksami olur mu?
Öyle bir şey yok. Delinin biri kuyuya taş attı. Fatih hocam yedek soyundurur uygunsa antrenman durumu.
aynı şeyi bende düşündüm.eziklerin maçını izlediyse şevk istek kalmaz kimsede inşallah izlememişlerdir.
Nasıl? Nesi var?Yedlin olayı doğruymuş ama saçmalık bizim suçumuz değil TFF yüzünden oynayamıyor.
Lisansı maçtan 24 saat önceye yetişmediği için kadroda yokmuş, Bizimkiler belgeleri çok önceden teslim etmiş ama TFF lisansı sisteme düşürememiş.Nasıl? Nesi var?
Tamam da lisansı maç günüyle aynı gün çıkan adam bizim maçta oynadı Denizlideki bize gol atan oyuncu,o nasıl oldu?Lisansı maçtan 24 saat önceye yetişmediği için kadroda yokmuş, Bizimkiler belgeleri çok önceden teslim etmiş ama TFF lisansı sisteme düşürememiş.