GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat Sayfa 108

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,3K
Okunma
23,7K
Sayfa
108/117
Ilk yarida cok kötü oyun. 2.yarida rölanti oyun galibiyete yetti. Basaksehir inanilmaz zayif takim. Aykut Kocaman'in isi zor. Caicara, Clichy, Visca, Elia gibi top becerisi yüksek oyuncular yerine Vasat Ali, Ömer Ali, Crivelli ve Azubuike oynuyor. Kerem Aktürkoglu ve Halil daha erken girse muhtemelen 5-6 olurdu. Helva takim Basaksehir.

1612289599625.webp

Bu penaltı neydi abi ya? Nerden çıkıyor abudik gubidik kararlar, hani pozisyonu etkileyen bir yanı da yok, sert bir harekette değil ne alaka yani o zaman ceza sahasında her temasa penaltı çalman lazım
Bigun canerin yaptigi net penalti verilmemis. Attiklari 2 gol komedi biri yerdeyken carpip giriyor. Digeri kendi kalesine atiyor. Hatay dunyalari kaciriyor. Nasil birseydir bu. Valla bizde su an cok iyi degilizde bunlar rezil bir takim ya

Arkadaşlar bolca Linnes eleştirisi var

2 şey söylemek istyorum

1- Linnes hiçbir zaman sağbekte aman aman iyi olmadı zaten, işginç şekilde solda çok daha iyi oynuyor

2- Bu çocuk tek bir maçta dahi isteksiz olmadı, hep canını dişine takarak oynadı

haftalarca yedek bekler, gık demez, ilk maçta çıkar yine canla başla oynar

Hatta kontenjan dolu diye lisansı çıkarılmadı 1 dönem onda bile gık demedi, geldi maçlara takımı destekledi

Hatta o dönemde defalarca dedik ki Ah keşke Linnes olsaydı

Oyuncularımızı değersizleştirmeyelim
En azından istekli ve canla başla çalışanları

Saim bey merhaba. Çok haklısınız. 4 senedir neden yazmadınız, bi sıkıntı yoktu değil mi?

Murat bey merhaba. Evet hem de cok buyuk sıkıntı vardı. Benim asıl hesabim bu değildi. Asıl hesabıma nedenini anlayamadığım sekilde sifre problemi sebebiyle giremiyorum. Ki bu durumu bircok defa forum yetkililerine de yazmis bulunmaktayım. Kısmet artik bu hesaptan devam ederim. Ilginize tesekkurler. @Murat Yanut

Geri