GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat Sayfa 110

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,3K
Okunma
23,7K
Sayfa
110/117
1612290824400.webp

Sen nasıl bi kralsın 👑👑👑

Şimdi dengeli bir takım kurmak şart

Defans belli: Yedlin-Donk-Marcao-Sarachi

Önlerinde Taylan

Donk’un defanstan top çıkarmada bize katkısı çok büyük

Solda Onye

Sağda ise bence Feghouli

Kerem iyice pişene kadar çok iyi bir hamle oyuncusu olacaktır
Hem sağ hem sola

Gedson’u çok tanımıyorum
Eğer defansif anlamda birbirlerini iyi tamamlayabilirlerse

Belhanda - Gedson

Eğer tamamlayamazlarsa ya Belhanda ya Gedson
Diğer oyuncu da maçına göre Kılınç, Etebo olabilir

İleride de Mustafa

————-Muslera
Yedlin-Donk-Marcao-Sarachi
—————Taylan
—-Belhanda—-Gedson
Feghouli——————Onyekuru
————-Mustafa

Bu takıma bide Gedson ve Yedlin gelecekti dimi :asd: Ha bide Yedlinin önünde Kerem mi gelecekti:asd::asd::asd: pardon Hanry daha tam ısınamadı ha:asd: adam 1,5 maç 3 gol 1 penaltı
Hadi bakalım gtü yiyen takım çizgi defans yapsın ilerde basmaya kalksın hadi hodri meydan.
bizim tüm maçlarda rakipler gömülü defans yapmak zorunda kalacak, büyük takımlar da cümbür cemeat gelemicek sıkıyosa gelsinler
Esas feghouli gelecek ve feghouli tam Mostafa'nin istedigi tarzdan orta acan tek adam

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca ne dedi tam olarak ya cocuklardan izleyemedim

Transfer listesini açıklayabileceğini kaydeden Terim, "Yeni transferlerden Muhammet kadroda. Ancak onu pandemi ve prosedürler dolayısıyla ancak o var. Herkese de geçmiş olsun. Bir transfer dönemi bitti ama herkes kalemi kağıdı hazırlasın. TV'nin başına geçsin. Yakında önümüzdeki transfer listesini açıklayacağım. Hem zamana hem paraya ihtiyaç var. Bu açıklayacağım listede zaman ve paranın yetmeyeceği şeyler olabilir. Burada scout grubumuza ve sportif direktörümüze, yönetimimize, Abdurrahim Bey ve başkana ayrıca teşekkür ediyorum." dedi

Transfer listesini açıklayabileceğini kaydeden Terim, "Yeni transferlerden Muhammet kadroda. Ancak onu pandemi ve prosedürler dolayısıyla ancak o var. Herkese de geçmiş olsun. Bir transfer dönemi bitti ama herkes kalemi kağıdı hazırlasın. TV'nin başına geçsin. Yakında önümüzdeki transfer listesini açıklayacağım. Hem zamana hem paraya ihtiyaç var. Bu açıklayacağım listede zaman ve paranın yetmeyeceği şeyler olabilir. Burada scout grubumuza ve sportif direktörümüze, yönetimimize, Abdurrahim Bey ve başkana ayrıca teşekkür ediyorum." dedi
Anlıyana güzel mesajlar Fatih hocam Büyüksün

Geri