Umut Şimşek
Büyük Kaptan
Donkun pozisyon net penaltı ama Basaksehire verilen penalti da net yanlış.
Camiada sular durgun. Huzur var.Transfer listesini açıklayabileceğini kaydeden Terim, "Yeni transferlerden Muhammet kadroda. Ancak onu pandemi ve prosedürler dolayısıyla ancak o var. Herkese de geçmiş olsun. Bir transfer dönemi bitti ama herkes kalemi kağıdı hazırlasın. TV'nin başına geçsin. Yakında önümüzdeki transfer listesini açıklayacağım. Hem zamana hem paraya ihtiyaç var. Bu açıklayacağım listede zaman ve paranın yetmeyeceği şeyler olabilir. Burada scout grubumuza ve sportif direktörümüze, yönetimimize, Abdurrahim Bey ve başkana ayrıca teşekkür ediyorum." dedi
Donkun pozisyon net penaltı ama Basaksehire verilen penalti da net yanlış.
Muslera
Saracchi - Donk - Marcao - Yedlin
Henry - Taylan - Gedson - Belhanda
Babel - Mustafa
Devre arası babeli çıkarmaması ve üstüne sağ kanada almasıyla hoca başağa veriyodu maçı az daha
Donkun golüyle çektik fişi
Keremide çok geç aldı 2-0 olduğu an alması gerekirdi
Yinede iyi bir 3 puan oldu
Haftaya linnesten kurtuluruz umarım adam her an gol yedirecek gibi oynuyo
Gecen macta rizenin golu verilmedi.2 macta 5 puan aldilar hakemlerle,ballariyla.valla ben 2-1 fener alir dedim hatay maci icin ama bunun da tutacagini bilmiyodum.hatayin kacirdigi gollerin ve yedigi sacma gollerin izahi yok.gecen mac da samudio kacirdi.fenerle oynayan takimlar hakemin hakkaniyetli davranmasini beklerse daha cok bekler.girdikleri pozisyonlari gole ve gollere çevirmek zorundalar.yoksa hakem maci fenere verir her seferinde.Biz de pozisyonları gole çevirmeli,hem hakemi ve ballarini,hem de feneri yenmeliyizBigun canerin yaptigi net penalti verilmemis. Attiklari 2 gol komedi biri yerdeyken carpip giriyor. Digeri kendi kalesine atiyor. Hatay dunyalari kaciriyor. Nasil birseydir bu. Valla bizde su an cok iyi degilizde bunlar rezil bir takim ya
Adamı itmedi mi yanlış mı gördüm ?ba ile olanı demion umarım
MÜKEMMELKorner golümüzü nasıl buldun üstat @Uğur İz![]()
el var öncesindeAdamı itmedi mi yanlış mı gördüm ?
Mohamed'in vurduğu kafa gol olsaydı keşkeKorner golümüzü nasıl buldun üstat @Uğur İz![]()
Kardeşim biz sana kadro yapma demiyoruz.Hobi olarak yine yap ama bunu biryerlerde yayınlama.Muslera
Saracchi - Donk - Marcao - Yedlin
Henry - Taylan - Gedson - Belhanda
Babel - Mustafa
O zaman tamamdırel var öncesinde
Pozisyonda demba ba elle oynamiyor mu zatentrtspordaki puştlar demba ba nın düştüğü poziyona penaltı diyor. Ayhan da bence değil diyor. Ulan puşt savunsana takımı