SL 20/21 H:23 | Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Vallah beyler adamlarin nasil attigi onemli degil mesele burada atmalari. Boyle ata ata mac kazanirlarsa yapacak birsey yok. Sampiyon olduktan sonra kimse bunlar kotu oynadi demez. Herkes kazanilan sampiyonluga bakar. Bizim oyuncularinda mac secmeyi birakip bir sekilde golleri bulup kazanmalari gerekiyor. Bugun basaksehire, cumartesi de fenere cakip sampiyonluk yolunda yara almadan devam etmemiz gerekir.

Yahu hangi macta gordunuz osaiiyi herkeste bi osayi guzellemesi.Ne oynqdi ki ucuyo kqciyo yapiyonuz..Dener topu topu iki uc kere kenardan geldi bi keresinde iceri girdi cevirdigi gol oldu..Bixim maclarda feg en az 3 kere iceri girip ceviryi vuran yok.Ogulcan bile iceri girip ceviriyo ben burdayim diyen oyuncu degildi ilk 45 ..Salazai gustavo sahada varim dedi bence osayi hatayin zencilwri kadardi

Diouf denen beceriksiz yüzünden 1-0 Hatay öne geçecekken saçma sapan bir golle 1-0 geriye düştüler, Hatay'ın 1 penaltısı yendi ama zaten 10 haftadır tüm maçlar böyle ona değinmeye bile gerek yok artık. Hatay hakeme rağmen puan alabilir ama beceriksizlik şov yapıyorlar.

Selim çıksın Kamara girsin. Zenci atletik ama beyinsiz topçularla fbyi duman edebilirler bir de Gustavo gittiyse

Gustavo sekiyordu saha içinde de darbeye bağlı gibi pozisyonda sakatlanacak bişey göremedim.
Bari bu tempo sürsün Hatay gol bulamadı ama çok hırpaladı feneri böyle bir yorgunluk 3 günde zor çıkar

Fener'i paramparça ederiz hafta sonu ben eminim ama bu maçlarda pis pis kazanarak yarışa tutunmaları sinir bozucu. Fener'in son 8 haftada 1 kere puan kaybetmesi futbol mucizesi resmen, Ben bu kadar kötü bir futbolla maç kazanan takım görmedim.

Fener şimdi hatayı yeniyor diye haftaya fenerden puan almamız zora mı girdi :) valla şakasınız :)

Geri
Üst Alt