SL 20/21 H:25 | Fatih Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | MS | 13 Şubat

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
F753FFE3-4544-4845-BAAC-F0712D272B38.png

karagumruklog-png.97115
A199ABF2-7E40-4069-8795-ABB580E503A5.png
2-png.112062

IstanbulAtaturkOlimpiyat5.jpg

Spor Toto Süper Lig 2020/21 25. Hafta
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe
13 Şubat 2021 Cumartesi
Atatürk Olimpiyat Stadı
19:00

sırada siz mi varsınız gel hele sen gel gel

Karagümrük forvetinde eger tescilli fenerli Mevlüt veya Ademi oynarsa bu mac cok rahat Fener lehine bitecektir. Sobiech oynarsa fark yemezler bence. Kadro kalitesi isim olarak üst düzey bir ekip. Ndao haric hepsi isimli oyuncu ama gerekli tempo sadece onda var. Zayif halka olarak Koray Altinay'i görüyorum bu macta. Cok matah bir sag bek degil. Lens, Salibur ve Lucas Castro gibi hamle sansi cok cok fazla olan bir takim. Hücum oyuncularinin fazlaligi dikkat cekiyor kadroda. Sonuca gelecek olursak hakemler bu macta fenerin puan kaybetmesine imkan tanimaz.

ad9de54cbea41133f9fd5606a17de9dc1040960.jpg

Karagümrük forvetinde eger tescilli fenerli Mevlüt veya Ademi oynarsa bu mac cok rahat Fener lehine bitecektir. Sobiech oynarsa fark yemezler bence. Kadro kalitesi isim olarak üst düzey bir ekip. Ndao haric hepsi isimli oyuncu ama gerekli tempo sadece onda var. Zayif halka olarak Koray Altinay'i görüyorum bu macta. Cok matah bir sag bek degil. Lens, Salibur ve Lucas Castro gibi hamle sansi cok cok fazla olan bir takim. Hücum oyuncularinin fazlaligi dikkat cekiyor kadroda. Sonuca gelecek olursak hakemler bu macta fenerin puan kaybetmesine imkan tanimaz.

ad9de54cbea41133f9fd5606a17de9dc1040960.jpg

Koray bu maçta iş yapabilir sert diri bir oyuncu rizeden beri bu yönünü hiç kaybetmedi matah olmasa da canla başla savaşacak adamlar lazım büyük maçlarda Samuele direnecek başka sağ bekleri de yok zaten bir ara roco oynuyordu da onla falan olmaz Koray dururken

Gustavo 3 hafta yokmuş ödem değil daha sıkıntılı durummuş, bu iğneler bu fikstür bu sakatlarla max 3. olur, kupada da adım atamaz keşke finale çıksalarda birde orada düzeltsek.

takim kayirmanin kralini izleriz yine

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fb ile ilgili çok iyi şeyler hissetmiyorum. Kötü insanlar. Galibiyet dahi olsa, umarım hakettiklerini alırlar. Bazen bir galibiyet, mağlubiyetten daha hayırsızdır. Herkes hakettiğini yaşasın.

Kgümrük stadında olsa takılırlar derdimde olimpiyatta alırlar

olan yine bize oldu bi biz o leş sahada oynadık

c335c380fccb1ac879d316137ced4ad71040997.jpg

Fener'in kadrosunda kalabalik bir orta saha beklemiyorum. Diri ve hizli kanat oyunculariyla kaleye yaklasmak isteyeceklerdir. Forvette Thiam ve Valencia gibi mücadeleci oyuncularla skor üretmeye calisirlar.

Yedekler: Harun, Gökhan, Serdar, Sadik, Novak, Hakan, Özil, Sinan, Samatta, Cisse

Trabzon maçına kadar iyi tokatlarlar bunları sonra erolu postalar 1 sene daha kazanır vasat ali

Valla Karagümrük öyle ya da böyle Aykut takımını dışarda 1-0 yendi. Ondan önce Antep'i yendi. Malatya'dan 1 puan aldı. Bayağıdır izlemiyorum Karagümrük'ü ama ilk 10 hafta beğenmiştim. Fener'in bu oyunla puan kaybını bekliyorum. Aslında Fener'in bu oyunla kimseyi yenememesi lazım.

Karagümrük’e kırmızı kart çıkmazsa ve aleyhlerinde 2 penaltı verilmezse(1’e razıyız) fenerin 3 puan alması imkansız.

biglia oyunun merkezi. Başak maçında yoktu ama bir şekilde kazanıldı. Gustavo'da yokken o bölgede şov yapabilir

beraberlik bekliyorum

Geri
Üst Alt