SL 20/21 H:25 | Fatih Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | MS | 13 Şubat

adamlar sol kanattan 1'e 2 giderken ceza sahasına 10 metre varken topu durduruyor kendi ceza sahasına dönüyor. Dostlar alışverişte görsün maçı resmen.

Hele fenerden kiraladıkları ademi pozisyonu piç etmek için çabalıyor.

Karagumruk net mucadele etmiyor bir takim kotu oynar anlarim ama ben bu takimin son uc macini izledim kopek gibi kosan basan beceriksiz ama isiran takim

Bugun sahada yuruyorlar topu alan direk ileri dikiyor he buna ragmen bala gote bir yan top hopladi zipladi gol oldu ikinci yari fener iki gol daha atar 0-3 biter bu mac net onceden ayarlanmis mac kotu oynayan gordum ama kosamayan takim ilk defa goruyorum 120 dakka oynayan takim onlarin 2 misli kostu

Karagümrük'te ilk yarı en tehlikeli adam Ndao idi

İkinci yarı aynı etkinlikte oynayacağını sanmıyorum

Ademinin kaçırdıgını bizim maçta eski bir Galatasaraylı kaçırsa neler konuşulurdu onun dışında bi bizim maçtaki karagümrüke bakın bide bu maçtakine gerçi devre arası ademi transferinin gerçekleşmesinden belliydi bu maç

Jimmy ve ademi gibi iki yeteneksizin oynadığı takımın gol pozisyonuna bile girmesi sürpriz olur.

Ayrıca bu ndao'ya milyon Euro'luk teklif var diyen, herkesi iyi keklemiş.

Sekidika'dan bir farkı yok.

Neyse iyi yanından bakmak lazım;
Rize'den sonra başka bir kukla takım daha fisktur'den eksilmiş oldu.
Kuşların 3 puanı Garanti olan takilmlardan geriye paşa ve Sivas kalıyor
.

Son düzenleme:
Mesutun transferinde yalama gibi tesekkur eden takımdan puan beklemek garip bisey olmali

Ali koc bizim mactan sonra niye sampiyonluk icin umutlandim dedi simdi anladim

Adamın olmadığı tanımadığı ortam insanlar yok.o adam bu kadar net konuşuyorsa bi garanti almıştır yoksa takımının normalde ilk 10 a giremeyeceğini futboldan azıcık anladığı için bilir.buna sene başında şampiyonluk sizindir denmiş o da nasıl olsa paralar gelecek deyip transfere saçtı dünya para.haa Allah nasip etmezsee onlara seyreyleyin cümbüşü çok kalp krizi geçiren f5 li görürüz gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kg iy bu kadar rezaletken göte başa vurdurup 2. golü atamadıklarına göre ben umutluyum bu maçtan

Yav harbi bu nasıl maç tamam yeteneksiz olursun kötü olursun da adamlar yenik ve yenik olmaktan gayet memnun şekilde, hiç reaksiyon vermeden oynuyorlar yani şu an lig sonuncusu Denizli bile olsa bir şeyler denerdi en azından bunlar napıyor gerçekten

Geri
Üst Alt