SL 20/21 H:25 | Gençlerbirliği 0-3 Beşiktaş | MS | 15 Şubat

gb bitmiş
sabaha kadar gol atamaz bunlar

biz olsak garanti yerdik ve 1-1 biterdi. bunlar skorun üstüne yatmayı çok iyi başarıyor

images
Yok sergenin eski takımı ya o bakımdan dedim.

Şu maçta bjk yerine kırmızı formayla biz maç yapıyor olsak, kar yağışının başlamasından sonra hakemin kırmızı top istemesiyle ilgili açıklama yapardı malum camia. Böyle manyakça bir bağlantı yaparlardı yani.

Adamın arkadaşı bomboş topu atsa gidip kaleciyle karşı karşıya kalacak görüyorda topu atmıyor ve çalıma giriyor ben bunları gördüğümde beceriksizlik felan düşünmüyorum direkt maçı şike diyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GB atsın hesabımı silerim.

Haşarı Kemal ters top olmasın diye duran top bile vermiyor Gençler'e.

Maçı yeni açtım da kar yeni mi başladı yoksa baştan beri yağıyor muydu ? Bizim zeminden kat kat iyi

Haftaya Denizlispor'u da rahat geçerler sonraki hafta New Malatyaspor'a takılırlar

Malatya da da pek is yok, 4 mactir galibiyet alamiyorlar. Besiktas macina kadar Antalya, Konya ve Genclerle oynayacaklar. Tam disine göre 3 rakip, buradan az puan cikarirlarsa Besiktas macinda daha da asilirlar.

Bu arada bizim Adem'in kariyeri boyunca Besiktas'a tek bir golü veya asisti bile yok. O macta bizim Umut'a umut baglayacagiz artik.

Geri
Üst Alt