SL 20/21 H:25 | Gençlerbirliği 0-3 Beşiktaş | MS | 15 Şubat

hangi kolej ineği yüzde yüz gol pozisyonu gol demektir dedi diye spikerler net pozisyonlara yüzde doksandokuz gibi bir saçmalık üretiyor. Oğlum metafor diye bir şey var dağ gibi adamsın deyince dağ en az beş yüz metre olur diye cehennem gibi sıcak falan söylemeyecekmiyiz,
Yüzde doksan dokuz ne demek ya yani oradan bilimsel olarak yüz pozisyona girip doksandokuzunun gol olduğunumu gözlemlediniz.
yüzde yüze yakın deyin desem anlarım.

bendeki takıntıya bak gençler karşı karşıya bir gol kaçırdı bunu yazdım üşenmeden.🤯

İki delikanlı Dorukhan ve Necip karı gibi kendilerini yere ataraktan top oynatmıyorlar.
IMG_20210215_163640.webp

Fener'e balli falan diyoruz da asil bal bunlarda.

Su kisitli kadrolariyla hic sakatlik falan yasamiyorlar. Bizde biri gitti mi dönmüyor haftalarca.

yaşar kemal en ufak ikili mücadeleye izin vermiyor

Su kisitli kadrolariyla hic sakatlik falan yasamiyorlar. Bizde biri gitti mi dönmüyor haftalarca.

stoperde necip sol bekte dorukhan var ahbert
daha ne olsun
olmayanlar niye yok bilmiom da idealden uzak bir kadro ile sahadalar gibi

Mac genclerin sahasi Ben istanbul sandim. Zemin niye bozuk degil diye düsünüyorum birde.

İşi iyi yapmayan birileri var bizde bence.sağlık ekibi mi olur antreman tekniklerinden mi ya da başka ne sebep olur bilmiyorum ama aynı durumlar tekrarlanıyorsa yanlış yapılan bi durum var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk arkasında inanılmaz boşluklar ama işte karşısındaki rakip çok kötü.

kontra takımısın adam koşturmuyorsun,
ceza sahasının etrafına geldin mi bencilsin,
2 metre önüne pas vermekten aciz münir mi ne, sefa, zargo, johanson ve candeias... topcu değiliz diye bağırıyorlar...
maçı sırf defansta Arda sol açıkta Faite için izliyorum...

Geri
Üst Alt