Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
Ali Ferahbot'un adı Ali Şaklabanbot olarak yenilenmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ara ara baktım dikkatli izlemedim. İkinci yarı dikkatli izleyip öyle yorum yapayımardayı nasıl buldun
ilk kez izliyorum pozisyon alışını kademesini beğendim şu ana kadar
her maç böyle mi
stoperde necip sol bekte dorukhan var ahbert
daha ne olsun
olmayanlar niye yok bilmiom da idealden uzak bir kadro ile sahadalar gibi
Öyle diyon da duayen adam, rakip gençlerstoperde necip sol bekte dorukhan var ahbert
daha ne olsun
olmayanlar niye yok bilmiom da idealden uzak bir kadro ile sahadalar gibi
Sentetik zemin olduğu için öyle sanırım.Ankara'da bugün abartmamak kaydıyla iyi de kar yağdı. Hava da çok soğuk. Zemin çok bozulmamış.
Bunun dışında benim küme düşme konusunda favori adayım Gençlerbirliği.. Rakip kim olursa olsun, hiç rahatsız edemiyorlar. Şans eseri duran toplarda bulursa bulur. Ghezzal müthiş transfer, net Beşiktaş'ın bu noktada kalmasında büyük etkisi var.
Sanırım öyle bir takım yok. 3 büyükler bu sene çok az puan kaybediyorŞanslı takımlar. Şu defans hattına eli ayağı düzgün bir takım denk gelseydi puan kaybı muhtemeldi.
Necip Beşiktaş’ın çocuğu ise diğer oyuncular ne?
.Bjknin yarista olmasi iyi değil. Gencler puan alırsa güzel olacak
GB 1 pozisyon buldu, atamadi. Buldugunu atamazsan kaybedersin
Alanya, Hatay birazcık da Antep olabilirdi.Sanırım öyle bir takım yok. 3 büyükler bu sene çok az puan kaybediyor
Bjknin yarista olmasi iyi değil. Gencler puan alırsa güzel olacak
büyük sikecilerle olan maclarina kadar iddiali kalmalari gerekiyorBjknin yarista olmasi iyi değil. Gencler puan alırsa güzel olacak