SL 20/21 H:26 | Fenerbahçe 0-1 Göztepe | MS | 21 Şubat

Fenerbahçe'nin artık şampiyon olma ihtimali kalmamıştır.
Medyadaki yorumcuları, taraftarlar ve hatta yönetim "Dış Güçler" söylemlerine başlamışlar.
Bunu hala öğrenemediler;
Taraftar ve Yönetim "Hakemler, federasyon" vs vs ağlamaya başlarsa oyuncularda artık asılmıyor.
"Başarısız olursak zaten sorumlu biz olmayacağız" diye salıyorlar....
Bunu yıllardır gördükleri halde vazgeçmiyorlar.

Kendileri bilir....
Bunu yazarken Erol Bulut'un Maç öncesi açıklamasını dinlememiştim.
Devreler iyice yanmış....

Fenerbahçe'nin artık şampiyon olma ihtimali kalmamıştır.
Medyadaki yorumcuları, taraftarlar ve hatta yönetim "Dış Güçler" söylemlerine başlamışlar.
Bunu hala öğrenemediler;
Taraftar ve Yönetim "Hakemler, federasyon" vs vs ağlamaya başlarsa oyuncularda artık asılmıyor.
"Başarısız olursak zaten sorumlu biz olmayacağız" diye salıyorlar....
Bunu yıllardır gördükleri halde vazgeçmiyorlar.

Kendileri bilir....
Sayın abim amaçları aslında algı yapıp pisliklerini örtmek yani bu sene profesyonelce yapıyorlar bizim maçlar öncesi algı yapıyorlar ki ise yarıyor kendi maçları oncesiyse kılıfa uygun hakem getiriyorlar ve hemen dış güçler filan demeye başlıyorlar bu şekilde enaz 10 tane maç aldılar oynadiklari oyun ve hocalarina guvenmedikleri içinde bu algıları dahada çok bastiriyorlar yalı çocuğunun bunlara harcadığı para bence inanılmaz rakamladir

göztepenin çelme takması çok iyi olur ALLAHın izniyle.dünkü galibiyetimiz fena moral bozmuş tüm düşmanların haset kin nefreti olan pisliklerin ,devamı göztepenin çelmesi ile gelmesini umuyorum.

Şu geri zekalıların bize ezeli rakip diye pazarlanması gerçekten inanılır gibi değil !
Coğrafya kaderdir de bu nasıl bir kader arkadaş ? Bari biraz akıldan nasiplenmiş olsalardı.

Mustafa Muhammed iz bırakır!!!
nuebvvjq~2.webp

SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gustavo yine mi yok yav
Sözde bizim mactan once mac saatinde durumu belli olacak haberleri pompalaniyordu ne pis herif bunlar

InsaAllah puan kaybi yasarlar. Orta gobek fazlasiyla yumusak.

Ozan-Sosa-Mesut

Sadece Ozan var defansa destek verebilecek. InsaAllah bu durumdan faydalanabilir gozgoz

Geri
Üst Alt