SL 20/21 H:26 | Fenerbahçe 0-1 Göztepe | MS | 21 Şubat

göztepe ilk golü atabilirse çarşı karışır
zaten bir türlü fazla göremedik ilk golü atan takım bunların karşısında.
bi olsa çevirmeleri çok çok zor
Bunlarin attigi gollere bak. yerdeki adama carpiyor gol oluyor kaleciye carpiyor gol oluyor kendi kalesine atiyorlar. top tesadufen carpip onlerine dusuyor. Bal kovasindan cikmislar gibi ahahaha

Bunlarin attigi gollere bak. yerdeki adama carpiyor gol oluyor kaleciye carpiyor gol oluyor kendi kalesine atiyorlar. top tesadufen carpip onlerine dusuyor. Bal kovasindan cikmislar gibi ahahaha

rezalet ötesi bir takımlar. senenin bu noktasında hala yarışta olmaları bile bu dandik ligin mantık sınırlarını zorluyor
kıça başa çarpıp giren goller, orta açılan ama abuk subuk gol olan pozisyonlar ya da komedi videolarına girecek seviyede pozisyon kaçıran basireti bağlanan rakip loser forvetleri

yine de son raddeye geldiklerini düşünüyorum. bjk maçı sonrası üzerlerine toprak atılmış olurlar

Ulan Fener balı daha maç başlamadan devreye girmiş dedim ekmek çıkar ama olmayan 3 adam da maç için kilit adamlarmış, daha da ekmek çıkmaz.

rezalet ötesi bir takımlar. senenin bu noktasında hala yarışta olmaları bile bu dandik ligin mantık sınırlarını zorluyor
kıça başa çarpıp giren goller, orta açılan ama abuk subuk gol olan pozisyonlar ya da komedi videolarına girecek seviyede pozisyon kaçıran basireti bağlanan rakip loser forvetleri

yine de son raddeye geldiklerini düşünüyorum. bjk maçı sonrası üzerlerine toprak atılmış olurlar
besiktas trabzon alanya basaksehir deplasmanlari var

basaksehir dedimde zorda kalirlarsa o da. irfandan sampiyon oluo ekstra para alacaklarsa onlarda verir maci

ts-bjk-konya deplasmanlarında bence kesin puan kaybederler + sürpriz içeride antalya maçı olabilir
bjk sonrasına kalmaz bana kalırsa. zaten diken üstünde gidiyorlar. en ufak tökezleme raydan çıkaracak bunları
antalyada ersun var o dansoz herife hic guvenmiyorum

Hiç sinirlerimi bozmayı düşünmüyorum becerebilirsem izlemeyeceğim.. hele hakemle falan kazanirlarsa tüm akşam zehir olur

Fenerin bu sene benim izlediğim maçlarda tek galibiyeti sanırım Hatay'a karşı onu da 70de kapatmıştım.

Bu akşam izlemeyeceğim, handikaplı basın fenere o yüzden.

Fenerin bu sene benim izlediğim maçlarda tek galibiyeti sanırım Hatay'a karşı onu da 70de kapatmıştım.

Bu akşam izlemeyeceğim, handikaplı basın fenere o yüzden.
Goztepedeki siyahi forvet azcik adam gibi oynasa iyi olur. besiktas macinda beni delirtti.

Göztepe nin defansı çok kötü ama Halil Ndiaye Soner hiç beklenmedik şeyler yapabiliyor fener hiç beklemediği bir yenilgi alabilir(inşallah)

Göztepe nin defansı çok kötü ama Halil Ndiaye Soner hiç beklenmedik şeyler yapabiliyor fener hiç beklemediği bir yenilgi alabilir(inşallah)
Hüseyin mete cetesi bu maci verir mi rakibe. goztepeli topculari izleyecegim bakalim kosuyorlarmi. kotu oynayabilirler kotu mucadele edecekler mi onu izleyecegim

@ertansuzgun:

Göztepe’nin Fenerbahçe 11’i:

İrfancan
Burekovic
Alpaslan
Atınç
Murat
Soner
Obinna
Diabate
Halil
Ndiaye
Jahovic

Fenerbahçe’nin Göztepe 11’i:

Altay
Nazım
Serdar
Szalai
Caner
Sosa
Ozan
Mesut
Thiam
Osayi
Valencia

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maç hiç kolay olmayacak bu hafta puan kaybı ve haftaya kayıp kaosla sonuçlanabilir. Çok ince çizgi üzerinde yürüdüklerini görmek için zeki olmaya gerek yok.

Ümidi olan bazı arkadaşlar görüyorum
Bu yıl hakemler sonuna kadar zorlayacak
fenerin hakem yardımıyla göztepeyi ezip şov yapacağı bir maç olur

Geri
Üst Alt